Bentley - niebieski brytyjczyk
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Bentley - niebieski brytyjczyk
Dziewczyny w imieniu Bentleya bardzo dziękuję za życzenia
. Bentley spuchł z dumy, bo tyle życzeń mu przekazałam <lol>
- moniqe
Troszkę spóźnieni ale my również z Rogerkiem dołączamy swoje najserdeczniejsze życzenia

- Ula
- Agilisowy Rezydent
a więc :
Lenko gratuluję niebieskich literek
Bentlejku ,Jubilacie wszystkiego NAJ

Lenko gratuluję niebieskich literek
Bentlejku ,Jubilacie wszystkiego NAJ
- Jennefer
Ja z Tamiyo też ślemy Bentleyowi całusy i głaski!

- Miss_Monroe
- Moderator
Dziękujemy :-)
- Miss_Monroe
- Moderator
Tak wspaniałe weekendy i piątki mogę mieć co tydzień <mrgreen> . Szkoda, że zabrakło jednej osóbki, ale następnym razem nie odpuszczę i pojadę po nią osobiście <diabeł> !
Bardzo dziękuję za odwiedziny Danusi, Paulince i pewnej niesamowicie pozytywnej Krakowiance- Zuzi! Naśmiałyśmy się niesamowicie, Zuza jest przemiłą osobą i ma ogromne pokłady energii i ciepła, a Bentleya w sobie rozkochała!
Dziewczyny jesteście wspaniałe, a Bentley był w swoim żywiole! Dużo gości, dużo się dzieje i przede wszystkim... dużo damskich torebek. Wszędzie był i wszystko widział. Bentleyowi w głowie się poprzewraca, bo znowu usłyszał tyle komplementów, a tak nie można, bo to mały narcyzm mi wyrośnie.
Bardzo dziękuję w imieniu Bentleya za przepiękne prezenty urodzinowe
. Bentley pocałował Zuzę na wejściu, tak się zastanawiam, bo chyba powinnam być zazdrosna, później zabrał się za całowanie Paulinki.
Muszę przeanalizować tą sytuację, a o diagnozę poproszę Zuzę, dodatkowo słyszę głosy w łazience
Danusiu już jeden drapak oczyściłam, szczotka jest genialna
!
Bardzo dziękuję za odwiedziny Danusi, Paulince i pewnej niesamowicie pozytywnej Krakowiance- Zuzi! Naśmiałyśmy się niesamowicie, Zuza jest przemiłą osobą i ma ogromne pokłady energii i ciepła, a Bentleya w sobie rozkochała!
Dziewczyny jesteście wspaniałe, a Bentley był w swoim żywiole! Dużo gości, dużo się dzieje i przede wszystkim... dużo damskich torebek. Wszędzie był i wszystko widział. Bentleyowi w głowie się poprzewraca, bo znowu usłyszał tyle komplementów, a tak nie można, bo to mały narcyzm mi wyrośnie.
Bardzo dziękuję w imieniu Bentleya za przepiękne prezenty urodzinowe
Muszę przeanalizować tą sytuację, a o diagnozę poproszę Zuzę, dodatkowo słyszę głosy w łazience
Danusiu już jeden drapak oczyściłam, szczotka jest genialna
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Ale Wam super dziewczyny! :-)
Zuza była!? <mrgreen> to jeszcze bardziej żałuję, że nie mogłam przyjechać
Zuza była!? <mrgreen> to jeszcze bardziej żałuję, że nie mogłam przyjechać
- Miss_Monroe
- Moderator
Osóbko, której nie było, ja przyjadę następnym razem po Ciebie i nie ma zmiłuj <lol> <diabeł> . Mam nadzieję, że Zuza wpadnie niedługo ponownie do Warszawy :-)Mago pisze:to jeszcze bardziej żałuję, że nie mogłam przyjechać
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Bentusiu kochany bardzo dziękujemy Ci za tak wspaniałą gościnę
<serce>
Najgrzeczniejszy , najspokojniejszy , najcieplejszy kotuś na świecie ,a jaki rewelacyjny gospodarz <serce> Każdego gościa przywitał oddzielnie ( dostałam prawie buziaczka) każdemu dał dupeczkę i ogonek do pomiziania <zakochana> <zakochana>
Lenko
kochana bardzo dziękujemy Ci <pokłon> <pokłon> za wspaniały dzień ,a Zuza o matulu jestem pod ogromnym jej wrażeniem
. Nigdy w życiu nie spotkałam tak wspaniałej osoby o tak wielkiej ilości pozytywnej energii , wszyscy tylko mogą nam zazdrościć , buzia i brzuch bolą mnie ze śmiechu wszystkie doły głęboko zakopane <lol> Zuzka jesteś bardzo WIELKA Ty drobniutka osóbko <serce> uwielbiam Ciebie jeszcze bardziej
<offtopic>
Małgoniu bardzo żałuje ,że Ciebie nie było byłoby jeszcze weselej
Najgrzeczniejszy , najspokojniejszy , najcieplejszy kotuś na świecie ,a jaki rewelacyjny gospodarz <serce> Każdego gościa przywitał oddzielnie ( dostałam prawie buziaczka) każdemu dał dupeczkę i ogonek do pomiziania <zakochana> <zakochana>
Lenko
Małgoniu bardzo żałuje ,że Ciebie nie było byłoby jeszcze weselej
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
ehhh... ta Zuza to nigdy się
wcześniej nie pochwali wizytacją stolicy