Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jakie one są do siebie podobne, że aż niemożliwe. Dobrze, że Holly ma choć tą kropeczkę na nosku, bo bez niej to by był naprawdę problem rozpoznać która jest która.
Ostatnia fotka też mi się bardzo podoba, szkoda że nie mam takiego szklanego stolika
:kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

maga pisze:Ostanie do kalendarza - śliczne :)
No to mam teraz burzę w głowie, bo je ostatecznie odrzuciłam z propozycji do kalendarza :-) Wydawało mi się zimne w klimacie, przez co mało przytulne. Trudno.
Cieszę się, że Wam się podoba :-) Dziękuję :-)
Awatar użytkownika
bea

Post autor: bea »

Kochana Twoje zdjecia czarno biale to jak dla mnie na kalendarz na caly rok serio
Awatar użytkownika
Bartolka

Sonia pisze:Jakie one są do siebie podobne, że aż niemożliwe. Dobrze, że Holly ma choć tą kropeczkę na nosku, bo bez niej to by był naprawdę problem rozpoznać która jest która.
Ostatnia fotka też mi się bardzo podoba, szkoda że nie mam takiego szklanego stolika
:kotek: :kotek:
Soniu :-) Ich duże podobieństwo to przede wszystkim wrażenie na zdjęciach. W rzeczywistości Bibi to cały tatuś Ivo z Effendi :-)
Jak oglądam jego fotki na stronie hodowli, to jakbym Bibi widziała, nawet ogon ma jego <lol> Holly jest wymieszana - podobna do swojej mamy Ariadny z Nagady jak i do Tofika czyli Charliego od lakshmi :-) A charaktery ich to już totalne przeciwieństwo. Holly to bardzo wrażliwa introwertyczka, zatopiona w filozoficznej zadumie. Bibi to czort rozwydrzony, pyskol wiecznie głodny. Ale łączy je jedno - obie są cudowne i bardzo kochane...takie moje <zakochana> Baryłki puchate, kojące codzienne troski :-) One sprawiają, że czasem pozornie zwykła chwila nicnierobienia jest najbardziej wartościowym momentem dnia - chwila, gdy się na nie tylko patrzy :-)

H&B
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Bartolka

bea pisze:Kochana Twoje zdjecia czarno biale to jak dla mnie na kalendarz na caly rok serio
<oops> Dziękuję bardzo :-)
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Jakie one kochane <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Słodziaki :). Z poprzedniej sesji to ostatnie zdjęcie z odbiciem na szkle (takim wyraźnym) - zdjęcie poziome bardzo mi się podoba :).... W ogóle to słodziaki i tyle <zakochana> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Bartolka pisze:Ale łączy je jedno - obie są cudowne i bardzo kochane...takie moje <zakochana> Baryłki puchate, kojące codzienne troski :-) One sprawiają, że czasem pozornie zwykła chwila nicnierobienia jest najbardziej wartościowym momentem dnia - chwila, gdy się na nie tylko patrzy :-)
Pięknie powiedziane. Bartolko, powinnaś powieści pisać!!
A na zdjęciach Hollinek i Bibi rzeczywiście wyglądają jak bliźniaczki. Śliczne są <serce> <serce> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Bartolka

Tak jakby wiedziały, że dziś ostatni dzień lata...

Holly
Obrazek

Obrazek

Bibi
Obrazek
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

niestety od jutra jesień :-o ale patrząc na takie piękne mordki, od razu w sercu cieplej <zakochana>
ODPOWIEDZ