Ostatnia fotka też mi się bardzo podoba, szkoda że nie mam takiego szklanego stolika
Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Bartolka
- Bartolka
Soniu :-) Ich duże podobieństwo to przede wszystkim wrażenie na zdjęciach. W rzeczywistości Bibi to cały tatuś Ivo z Effendi :-)Sonia pisze:Jakie one są do siebie podobne, że aż niemożliwe. Dobrze, że Holly ma choć tą kropeczkę na nosku, bo bez niej to by był naprawdę problem rozpoznać która jest która.
Ostatnia fotka też mi się bardzo podoba, szkoda że nie mam takiego szklanego stolika
![]()
Jak oglądam jego fotki na stronie hodowli, to jakbym Bibi widziała, nawet ogon ma jego <lol> Holly jest wymieszana - podobna do swojej mamy Ariadny z Nagady jak i do Tofika czyli Charliego od lakshmi :-) A charaktery ich to już totalne przeciwieństwo. Holly to bardzo wrażliwa introwertyczka, zatopiona w filozoficznej zadumie. Bibi to czort rozwydrzony, pyskol wiecznie głodny. Ale łączy je jedno - obie są cudowne i bardzo kochane...takie moje <zakochana> Baryłki puchate, kojące codzienne troski :-) One sprawiają, że czasem pozornie zwykła chwila nicnierobienia jest najbardziej wartościowym momentem dnia - chwila, gdy się na nie tylko patrzy :-)
H&B

- Małgorzata
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Pięknie powiedziane. Bartolko, powinnaś powieści pisać!!Bartolka pisze:Ale łączy je jedno - obie są cudowne i bardzo kochane...takie moje <zakochana> Baryłki puchate, kojące codzienne troski :-) One sprawiają, że czasem pozornie zwykła chwila nicnierobienia jest najbardziej wartościowym momentem dnia - chwila, gdy się na nie tylko patrzy :-)
A na zdjęciach Hollinek i Bibi rzeczywiście wyglądają jak bliźniaczki. Śliczne są <serce> <serce>