Liluszka

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
elsa

Re: Liluszka

Post autor: elsa »

Kamila, a oni zawsze ze sobą tacy zgodni? Bo serio, ale kocham ich, wyglądają jakby od zawsze byli w pełnej komitywie, taka brygada RR z nich! <mrgreen>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

wiesz Elsa to jest taka trudna miłość <lol>, to jest jak w związkach, w których jedno jest strasznie zazdrosne i niby miłość jest, ale i kontrola nieustająca<lol>. Sonia mocno zazdrosna jest i gdyby nie jej zazdrość to oni by żyli ze sobą jak 2 pączki w masełku. Sońcia Miłka uwielbia ale goni go jak tylko zobaczy go w pobliżu Rodziców, Miłuś co prawda ma ją głęboko w poważaniu, ale już nie poleży sobie na brzuszku u Taty jak lubi ani na kolankach u Mamy jak Sonek jest w pobliżu. Ale ogólnie to się lubią, razem śpią. Miłuś toleruje Sońcie, bo ona na serio jest kotowata i traktuje ją jak taką młodszą nierozgarniętą siostrę, bo jak go gad zgoni z leżakowania na którymś z Rodziców, to idzie dostojnie w inne miejsce, odwraca się do niej doopką i pokazuje, ze ma ją głęboko..... <lol>. Nigdy jej za to ganianie nie capnął ani nie udrapał, taki dobrotliwy starszy braciszek :-)
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Najważniejsze, że jednak są ze sobą w miarę zgodni i jeden drugiemu krzywdy nie robi!

U mnie mój pierwszy kociak zaskarbił sobie miłość buldożki francuskiej (niestety oboje są za TM :( ) i to była niesamowita miłość, taka właśnie 2 pączków w maśle <serce> Przekochani oboje i dla siebie i dla nas, byli wyjątkowi <serce>
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

No co za słodziaki i jaka komitywa <mrgreen>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Obłęd :) :pies: :kotek:
Jestem wielką fanką Milusia <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

MoniQ pisze:Jestem wielką fanką Milusia <zakochana> :kotek:
Ja też, ja też!!! Co za wspaniały, mądry, nietuzinkowy (te kartofle! <mrgreen> ) i pełen uroku kot <zakochana> I niech mi ktoś powie, ze koty to nie są najwspanialsze stworzenia na tym świecie :-D :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

A ja sie upraszam o fotki Liluszki <yamaha>
Bo (jakkolwiek cudne i slodkie te pozostale zwierzaczki <zakochana> <zakochana> <zakochana> to ) przypominam, ze to jej watek <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Te kartofle to oficjalnie najbardziej urocze małe kocie dziwactwo, o jakim słyszałam <serce>
Fakt, dawno Liluszki nie było <mrgreen>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Ciocie kochane, w imieniu Miusia dziekuje za wszystkie mile slowa.
Zdjecia Liluszki nowe juz pocykane, pewnie w weekend wstawie. Cos mnie chorobsko rozklada to i czas wklejanie zdjec sie znajdzie:)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

A czy nie uda Ci sie chorowac troche szybciej ? <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <yamaha>
Zablokowany