Bambi
- cassia
- Kontakt:
- Patrycja Nobis
Ato oto fotka z dzieciństwa.Miałem wtedy 9miesięcy

Uploaded with ImageShack.us
I ciągle się zmieniam... mężnieję

I ciągle się zmieniam... mężnieję
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Patrycja Nobis
Ostatnio Bambiś uwielbis oglądać na Animal Planet program "Wszystko o kotach".Ma trzy ulubione miejsca do jego oglądania.
1) na oparciu fotela.

2) z ziemi.

3) 2 cm.od ekranu- a nuż kot z ekranu zechce się pobawić ?

Potrafi tak oglądać TV z 30-40min <shock>
Koty nie wiedzieć czemu bardzo lubią przebywać przy elektronice.Bambik zawsze wieczorkiem tak po 20 gdy zasiadamy wygodnie w fotelach i puszczamy jakiś fajny film (nie o kotach <lol> ) to albo zasiada centralnie przed TV tyłem do niego i mamy wtedy dwa w jednym - obraz 3D
lub kładzie się przed nim w zdłóż i śpi tak do końca filmu.Jak zaczynają się napisy końcowe to się budzi,idzie do sypialni i woła nas ze już czas spać bo już późno <lol>
1) na oparciu fotela.

2) z ziemi.

3) 2 cm.od ekranu- a nuż kot z ekranu zechce się pobawić ?

Potrafi tak oglądać TV z 30-40min <shock>
Koty nie wiedzieć czemu bardzo lubią przebywać przy elektronice.Bambik zawsze wieczorkiem tak po 20 gdy zasiadamy wygodnie w fotelach i puszczamy jakiś fajny film (nie o kotach <lol> ) to albo zasiada centralnie przed TV tyłem do niego i mamy wtedy dwa w jednym - obraz 3D
- Vanicca
Moja kotka ma to samo <lol> .Patrycja Nobis pisze:Bambik zawsze wieczorkiem tak po 20 gdy zasiadamy wygodnie w fotelach i puszczamy jakiś fajny film (nie o kotach <lol> ) to albo zasiada centralnie przed TV tyłem do niego i mamy wtedy dwa w jednym - obraz 3Dlub kładzie się przed nim w zdłóż i śpi tak do końca filmu.
Na oglądaniu telewizji nigdy jej nie przyłapałam, ona woli swój "telewizor" z rybką
Miziaki dla Bambika