Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Dziś w nocy było już trochę buszowania Sprawdzała wyższe piętra. Oba kredensy, kolumny. Już nie umyka, gdy się przemieszczam po pokoju, tylko czujnie patrzy. Kuwetkuje, pije, jakieś jedzenie z miski zniknęło, ale to mógł równie dobrze być Fado, chociaż wydaje mi się, że on nie opuszczał łóżka.
Rano wzięłam ja na obowiązkowe miziankowanie, jest już coraz bardziej rozluźniona na kolanach. A gdy spróbowałam pogłaskać pod bródką, nastąpiła takie jeszcze słaba i nieśmiała, ale wyraźna próba wysunięcia głowy, żeby mi było wygodniej
Rano wzięłam ja na obowiązkowe miziankowanie, jest już coraz bardziej rozluźniona na kolanach. A gdy spróbowałam pogłaskać pod bródką, nastąpiła takie jeszcze słaba i nieśmiała, ale wyraźna próba wysunięcia głowy, żeby mi było wygodniej
- destiny
- Hodowca
- Hodowla: DESTY*PL
- Kontakt:
- roedeer
OOooo WOW!! Przez kilka dni nie zajrzałam na forum, a tu taka niespodzianka!! Gratuluję i zazdroszczę, kotka śliczna, a imię pasuje jak ulał Aż się smacznie robi patrząc na Arabikę <zakochana>
Swoją drogą nieświadomość tego co się działo uchroniło mnie przez dręczeniem się myślami, czy to kremik będzie, czy rudy czy jeszcze inny kolorek, nie musiałam wyczekiwać fotek 8-) ciekawość została zaspokojona od a do z <mrgreen> ... no może do y, bo aklimatyzacja trwa i choć jest jeszcze pod znakiem zapytania to wierzę, że się uda...może Fado narobi zamieszania i panienki zintegruje
Trzymam kciuki!!
Swoją drogą nieświadomość tego co się działo uchroniło mnie przez dręczeniem się myślami, czy to kremik będzie, czy rudy czy jeszcze inny kolorek, nie musiałam wyczekiwać fotek 8-) ciekawość została zaspokojona od a do z <mrgreen> ... no może do y, bo aklimatyzacja trwa i choć jest jeszcze pod znakiem zapytania to wierzę, że się uda...może Fado narobi zamieszania i panienki zintegruje
Trzymam kciuki!!
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- destiny
- Hodowca
- Hodowla: DESTY*PL
- Kontakt:
- bajewka