A tu natomiast F I L E M O N

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
CarolineWhite

Post autor: CarolineWhite »

W piątek postaram się wrzucić :-D jak już zdołam zaliczyć wszystkie testy :-| dawno nie wchodziłam na forum, ale w końcu dzisiaj znalazłam chwilke czasu .. Zaraz kładę się spać bo Filemon już czeka hehe <roll> co chwilę zamyka i otwiera te swoje duuże oczęta . śpi dopiero spokojnie , jak małe dziecko kiedy się położę i zawsze mnie wita miłym mruczeniem . To chyba mu dobrze??
Ale postaram sie o wiele więcej zdj wstawić jeszcze w tym tygodniu . :->
Awatar użytkownika
CarolineWhite

A czy każdy kocur jest taki niedotykalski ? Chodzi mi o to , że nie da się pieścić , przytulać .. Moja koleżanka ma kotki dwie i są takie pieściochy.. Wiem , że każdy zwierzak ma swój temperament, jednak martwi mnie to :-|
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

CarolineWhite pisze:A czy każdy kocur jest taki niedotykalski ? Chodzi mi o to , że nie da się pieścić , przytulać .. Moja koleżanka ma kotki dwie i są takie pieściochy.. Wiem , że każdy zwierzak ma swój temperament, jednak martwi mnie to :-|
Każdy kot inaczej, do każdego inaczej.
Moja kotka niedotykalska dla TŻta, dla mnie super.
Kocur pieszczoch nad pieszczochy.
Drugi kocur, dopiero od pół roku tuli się nieustannie. Przedtem nie potrzebował nikogo <lol>

Temperament Twojego Kociego dziecka będzie się zmieniał z wiekiem <mrgreen> No i nie pocieszyłam Cię <lol>
Awatar użytkownika
aneby

Post autor: aneby »

Moja kota jest zdecydowanie niedotykalska ;-)) Można ją miziać kiedy ONA chce, inaczej swoje niezadowolenie objawia odpychając tylną łapą, a potem gryzieniem.
kotku

Post autor: kotku »

No dokładnie. Mój brytko-bengal europejski ma różne dni, ale to zawsze ON decyduje kiedy się tulamy i głaszczemy. Zazwyczaj wtedy kiedy ja go chcę przytulać to on właśnie wcale nie chce i ucieka i gryzie i w ogóle. Ale zawsze o 4-5 rano jest pora na mruczanki, głaskanki i głowo-tuptanki. :mimbla: Mąż się chwalił, że gdy zaczyna pracować w domu to kot przychodzi, siada mu na kolanach i domaga się pieszczot. Do mnie kiedyś przychodził tak się przytulać gdy pisałam na laptopie... ale teraz ma okres jak u dwulatków: Ja sam! Ja sam! Teraz się bawimy po mojemu i nie tulamy się.

Mam nadzieję, że na starość zrobi się bardziej kluskowaty. Ale wiecie co mówią o nadziei ;-))
Awatar użytkownika
CarolineWhite

A tu już aktualniejsze zdjęcia :-> . Mimo , że dopiero 2 miesiące jest u nas to zdołam urosnąć :-D

Obrazek
Awatar użytkownika
CarolineWhite

Nie wiem co robie źle , że mi się zdj nie wyświetlają :/
Przepraszam za błędy .

Szczerze mówiąc przykro mi jest kiedy Filemon ucieka zamiast się przytulać do swojej Pani <lol> . Nie no żartuję , nie mogę Jego do niczego zmuszać , będę cierpliwa , może po kastracji chociaż troszkę się zmieni .. Złagodnieje :-D W co wątpię .
Moją mamę atakuje , chyba myśli , że jest jego zabawką . Kiedy chce to podlatuje i gryzie albo uczepia się jej uda . Zabawne to jest , ale staram się nie śmiać przy mamie :-D i ciągle mówi , że ja go buntuję na Nią .

Cieszy mnie to jak chodzi za mną po całym domu , krok w krok i czasami jak zaśnie w swoim ulubionym miejscu na komodzie w śród kwiatów , wtedy muszę dyskretnie wychodzić <lol>
Awatar użytkownika
CarolineWhite

Obrazek
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Bardzo proszę o wstawienie linku do strony, na której są zdjęcia Filemona - sprawdzę, jak je dostawić :)
Awatar użytkownika
CarolineWhite

http://my.imageshack.us/v_images.php to chyba to ? :-D

Przepraszam za mój brak wiedzy o forach , ale jest to moje pierwsze konto
Zablokowany