Lumi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Trzymamy mocno kciuki i czekamy na wieści <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

na wstępie, dziękujemy za kciukasy :->
więc tak, godzinna podróż do nowego domu- przespana <mrgreen> po przyjeździe, otworzyliśmy transporter w pobliżu jedzonka i kuwety, niestety przez ponad godzine kicia nie wystawiła nawet nosa, nie wytrzymałam i sama ją wyciągnełam, postawiłam przy miseczkach, zjadła mokre, wypiła wode. Przeniosłam do kuwety, rozkrzyczała się w niebogłosy i wyskoczyła. Wziełam na kolana, miziam miziam, a tu taaaaaaki traktor jej się włączył <klaszcze> po dłuższej chwili głasków, zeskoczyła i poszła obadać teren- posłanko, drapak i zabawki. I niby wszystko jest w porządku ale... musimy być w pobliżu :-) mała większość dnia przespała, a jak się budzi i nikogo przy niej nie ma, to płacze :-( wystraczy do niej podejść, i nawet bez wyciągania ręki, poprostu popatrzeć, uspokaja się i znów mruczy :kotek:
nie wiem czy to z tęsknoty czy poprostu nie lubi być sama? <oops>
martwi mnie też to, że w kuwecie jeszcze nie była, jak się obudzi to spróbuje ją raz jeszcze tam wsadzić

a poza tym, jest najcudowniejszym futrem pod słońcem <zakochana> ciekawa jestem jak będzie wyglądała dzisiejsza noc 8-)
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

Gratuluję Kociak słodziutki :kotek:
kotku

Post autor: kotku »

Śliczniusia jest! <serce> Nasz kotek po przygarnięciu ze stresu przez 3 dni do kuwety nie zaglądał.. ale potem wyluzował i wszystko było jak należy. Także nie martw się, w swoim czasie ogarnie się dziewczyna i będzie ok.
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Kotek w domku- gratulacje.
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Kicia jest piękna i zazdroszczę tych chwil :-) wklejaj zdjęcia, miło będzie popatrzeć.
Awatar użytkownika
Agnes

zdjęć będzie sporo obiecuje <mrgreen>
a co do kuwetki, to gdy ją odbietaliśmy, usłyszeliśmy właśnie, że kicia z która z innego miotu która nie dawno trafiła do nowego domu, właśnie przez 3 dni się nie załatwiała, mam nadzieje, że u nas tyle to nie potrwa :-)

w ogóle mała bryka jak szalona, znalazła ulubioną zabawke, frędzle na patyku :-D
uwielbia pieszczoty, kłade ją na sobie, a ona fikołki na mnie robi, a do tego tak głośno mruka :-D :-D

tu się pacze czemu oni się tak na mnie paczą ;-))

Obrazek
Awatar użytkownika
Agnes

taaaaka jestem długa ;-))
Obrazek
Awatar użytkownika
Agnes

i pokazałam języczek <mrgreen>

Obrazek
Awatar użytkownika