Mój jak był mały też spał z nami, ale od kiedy wyolbrzymiał już mu trochę za ciasno. Z naszego łóżka Korzysta tylko w dzień, a w nocy tyko jeśli jedna połówka jest akurat wolna <mrgreen>
Dlatego generalnie przeniósł się na fotel, drapak i inne miejsca .... :-)
Bentley ma być ponoć nawet bardzo dużym kocurkiem:) Hodowczyni tak stwierdziła na podstawie miotów jakie miała. Niebieski ma 4 miesiące, waży ponad 2,5 kg...a dla mnie i tak zawsze będzie maluszkiem:)
Witam kociak śliczny, ja takze musze zwazyc mojego maluszka :-) Pepe jest w wielku twojego kociaka ma 4 miesiace jest z listopada 2011 <mrgreen>
I musze ci powiedziec ze moj kociak takze wybral miejsce na łózku, ale na szczęście mnie Pani z hodowli ostrzegła zeby wstrzymac sie przed zakupem posłania bo kot czesto sam wybiera sobie miejsce do spania.
Pozdrawiam
Wiola_84 pisze:Witam kociak śliczny, ja takze musze zwazyc mojego maluszka :-) Pepe jest w wielku twojego kociaka ma 4 miesiace jest z listopada 2011 <mrgreen>
I musze ci powiedziec ze moj kociak takze wybral miejsce na łózku, ale na szczęście mnie Pani z hodowli ostrzegła zeby wstrzymac sie przed zakupem posłania bo kot czesto sam wybiera sobie miejsce do spania.
Pozdrawiam
Mnie też Pani z hodowli ostrzegła ale chciałam postawić na swoim...i postawiłam W taki oto sposób w naszym domu pojawił się nowy element dekoracyjny, który po prostu jest i się kurzy... czyli posłanie dla Bentley'a <rotfl>
margita pisze:tak .... mój już leży 3 lata bezużyteczny <mrgreen>
Też nie posłuchałam ...
no to ładnie... szykuje mi się wieczny element dekoracyjny bo na początku przewinęła mi się IDIOTYCZNA myśl <roll> , aby kupić taki drogi, bo pomyślałam, że porządny, dlużej wytrzyma itp <lol>
Z opóźnieniem witam i ja.
Moje koty tez lubia siedziec w reklamówkach, torbach i innych zakamarkach - chyba wszystkie to lubią.
Dużo głasków dla slicznego kociaka