Fajne mają pyszczki i tak się ładnie razem komponują kolorystycznie <zakochana>
Barney & Horton
- Jupi
Wczoraj chłopaki skończyły 5 miesięcy. Nic takiego, ale każdy powód dobry żeby wrzucić pare fotek :-) Wczoraj też się ważyliśmy i okazało się że stuknęła nam już trójka przy kilogramach <roll> No i ząbki są już nówka sztuka <mrgreen>
A to nasze 6kg żywej wagi
Tu na drapaczku, własnoręcznie wykonanym przez mojego męża, w oczekiwaniu na przyjazd ogonków
Na szczęście przypadł im do gustu i jest stale eksploatowany. Szkoda tylko że w ramach zabawy i spania a nie do ostrzenia pazurków <suchy> Do tej czynność niestety wykorzytują nasze łóżko

Lansowanie się Hortka :-P
I w pozie dość oryginalnej udało się go uchwycić
<lol>

No a tak poza tym to nuuuudaaaa....
To paaaa wszyskim, życzymy miłego oglądania :-) A my idziemy łobuzować :->

A to nasze 6kg żywej wagi
Tu na drapaczku, własnoręcznie wykonanym przez mojego męża, w oczekiwaniu na przyjazd ogonków

Lansowanie się Hortka :-P
I w pozie dość oryginalnej udało się go uchwycić

No a tak poza tym to nuuuudaaaa....
To paaaa wszyskim, życzymy miłego oglądania :-) A my idziemy łobuzować :->

- Molly
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Jupi
Dziękujemy bardzo :-)
Margit taka mocherkowa rękawiczka może być w sam raz jako imitacja futerka <lol>
Co do aparatu, to masz racje. Mam fotoreportera w domu więc siłą rzeczy i aparat lepsiejszy się znajdzie :-)
A drapak zrobiony był własnoręcznie, głównie ze względu na koszty. Przeczytałam wątek dotyczący drapaków od deski do deski. Do tego inne stronki. Marzył mi się taki od Ruffiego, bo naprawdę są super, ale ceny mają zaporowe. Inspiracją były drapaki ze zdjęć na forum :-) Część materiałów znaleźliśmy u siebie, część kupiliśmy, i drapaczek kosztował nas kilka razy taniej
No i jeszcze satysfakcja dochodzi 
A że czas oczekiwania na maluchy tak strasznie się dłuuuuży, to różne pomysły wpadają do głowy :-)
Sordna oby szybko Ci zleciało :-) Ja na chłopaków ponad dwa miesiące czekałam i ciesze się że mam to już za sobą <tańczy>
Margit taka mocherkowa rękawiczka może być w sam raz jako imitacja futerka <lol>
Co do aparatu, to masz racje. Mam fotoreportera w domu więc siłą rzeczy i aparat lepsiejszy się znajdzie :-)
A drapak zrobiony był własnoręcznie, głównie ze względu na koszty. Przeczytałam wątek dotyczący drapaków od deski do deski. Do tego inne stronki. Marzył mi się taki od Ruffiego, bo naprawdę są super, ale ceny mają zaporowe. Inspiracją były drapaki ze zdjęć na forum :-) Część materiałów znaleźliśmy u siebie, część kupiliśmy, i drapaczek kosztował nas kilka razy taniej
A że czas oczekiwania na maluchy tak strasznie się dłuuuuży, to różne pomysły wpadają do głowy :-)
Sordna oby szybko Ci zleciało :-) Ja na chłopaków ponad dwa miesiące czekałam i ciesze się że mam to już za sobą <tańczy>
- asiunia0312
- Miss_Monroe
- Moderator