ANGUS
-
Slonick
Re: ANGUS
Ja jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to jednego pod koniec czerwca, a drugiego w polowie lipca. Na razie za poltora tygodnia jedziemy sie najpierw z jednym, pozniej z drugim poznac i w sumie wybrac, bo w obu chodowlach sa po dwa i maly wybrac po jednym. Takze nawet nie wiem czy i ktore beda nasze.
Jenefer mozesz mi wkleic linki do kuwet ktore kupilas (a najlepiej do wszystkiego co kupowalas w zooplusie, zebym zobaczyl co jeszcze mam pozamawiac). Moze byc na PW, zeby nie smiecic w Angusowym temacie. Apropos, moze bys jakies zdjecia wkleila aktualne?
Jenefer mozesz mi wkleic linki do kuwet ktore kupilas (a najlepiej do wszystkiego co kupowalas w zooplusie, zebym zobaczyl co jeszcze mam pozamawiac). Moze byc na PW, zeby nie smiecic w Angusowym temacie. Apropos, moze bys jakies zdjecia wkleila aktualne?
- Jennefer
Wyprawka dla Anguska juz zakupiona?
Ja juz chyba wszystko mam, ostatnio zakupilam fajne miseczki ceramiczne na wode i na mokre (na suche juz mam), do tego szczotke gumowa do sciagania siersci i zamowilam u Weta 2kg Royal Canina Growtha. Mam nadzieje, ze bedzie jadla <mrgreen>
Ja juz chyba wszystko mam, ostatnio zakupilam fajne miseczki ceramiczne na wode i na mokre (na suche juz mam), do tego szczotke gumowa do sciagania siersci i zamowilam u Weta 2kg Royal Canina Growtha. Mam nadzieje, ze bedzie jadla <mrgreen>
- kleoska7
Tak, już chyba wszystko mam, chcę kupić jeszcze pojemnik na żwirek petlife curvera i pojemnik na akcesoria pielęgnacyjne bo trochę się tego nazbierało i straszny bałagan mam w szafce ale z tym się nie śpieszy a najważniejsze rzeczy już mam. Drapaki pomontowane, kuweta stoi w wyznaczonym miejscu i tylko czekać na kociaka. Ja kupiłam dwa talerzyki i miseczkę porcealnową które podpatrzyłam u Hann, często zaglądam do jej kotów i spodobała mi się ich porcelana ;)
Słyszałam o tej karmie Growth i sama się nad nią zastanawiam. Co prawda dla Angusa kupiłam Royal Canin Kitten ale to z tego względu że taką je w hodowli, późnej chce ją zmienić albo na Growtha albo na tą dla kotów brytyjskich tej firmy.
Jedyne co mnie martwi to to, że wszędzie czytam że kociaki odbiera się w 12-14 tygodniu a mi hodowca mówił że Angus będzie do odebrania po 20 maja jak skończy wszystkie szczepienia a to wychodzi 10 tydzień..
Słyszałam o tej karmie Growth i sama się nad nią zastanawiam. Co prawda dla Angusa kupiłam Royal Canin Kitten ale to z tego względu że taką je w hodowli, późnej chce ją zmienić albo na Growtha albo na tą dla kotów brytyjskich tej firmy.
Jedyne co mnie martwi to to, że wszędzie czytam że kociaki odbiera się w 12-14 tygodniu a mi hodowca mówił że Angus będzie do odebrania po 20 maja jak skończy wszystkie szczepienia a to wychodzi 10 tydzień..
- Miss_Monroe
- Moderator
Wydaje mi sie, ze 10 tygodni to za wcześnie na wydanie kociaka..