Miot S - Ino i Fado

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Re: Miot S - Ino i Fado

Post autor: Miss_Monroe »

Bardzo, bardzo mocne kciuki za kruszynki <ok> <ok> <ok> ! Kociaczki nie żartujcie sobie i przybierajcie szybciutko, bo my wszyscy chcemy Was tutaj podziwiać i śledzić na biezaco jak rośniecie :ok: ! Ja będę dodatkowo wzdychac i podziwiać <zakochana>. Inusiu dla Ciebie tez mocne kciuki <ok>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<ok> <ok> <ok> wielkie wielkie wielkie
Bo kudlacze musza przeciez przy kims imponujaco wygladac, wiec dalej, "krotasy", brac sie do jedzenia i przybierania wagi !
(a ja wiedzialam, ze Ty o tych robaczywych sliwkach to tak troche zeby mnie <diabeł> ;-)) <mrgreen> )
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Ściskam kciuki aż sinieją! Za zdrowie maluchów!
Awatar użytkownika
Mruczysko PL
Hodowca
Hodowla: Mruczysko *PL
Kontakt:

Post autor: Mruczysko PL »

Trzymam mocno kciuki Dorszka, przechodziłam przez to na świeżo... trzymam kciuki, niech się uda i gromadka nie zmienia swojej liczebności!
Awatar użytkownika
Magdalena
Hodowca
Hodowla: Di Dworek*PL
Kontakt:

Post autor: Magdalena »

<ok> <ok> kciuki za maluszki , <serce> gratulacje dla rodziców <serce> i pożegnanie maluszka [*] biedaczka <serce>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Nadal mocno zaciskam kciuki za maluszki <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

kciuki bardzo bardzo mocne <ok>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Dorszko, i jak załoga?
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Bardzo bym chciała napisać Wam tu coś dobrego, ale nie mogę. Maluszki jeszcze po tej stronie, ale raczej nie wygramy tym razem. Nie wiem, czy kremaczek przetrwa noc. Nie widzę żadnej reakcji na leki, oddechy są coraz cięższe, już nawet dokarmianie nie jest możliwe, bo nie ma jak uchwycić czegokolwiek, kiedy całym pyszczkiem trzeba łapać powietrze.

Pozostała trójka bije się przy cycu, tym jedynym i najwspanialszym, na samym środku Inusiowego brzusia. Mam nadzieję, że z nimi nic się już nie stanie.

Doła mam strasznego, już mówiłam tym wszystkim, z którymi rozmawiałam przez telefon. Nie widzę, co piszę, bo mi się obraz ciągle rozmazuje, tak się chciało oszczędzić i maluszkom, i koteczce, trudów przychodzenia na świat. Szkoda, że nie wolno mi było zostać i samodzielnie odessać i wytrzepać kociąt.

No nie wiem, co mam napisać.

Szukamy imion na S, chyba tak będzie najrozsądniej. Kremowa dziewczynka będzie jak chmurka, jeszcze jaśniejsza chyba od Grace, przy długim włosie będzie wyglądała zjawiskowo. Chyba jeszcze jedna dziewczynka jest, szylkrecia (chyba też LH), i chyba niebieski chłopczyk (niepewny, ale chyba jednak SH).

Jeśli kremaczek i szylkrecia przetrwają noc, może się uda. Ale to by chyba cud się musiał zdarzyć.
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Przykro czytać takie wiadomości. Pamiętam co mi Pani powiedziala w zeszłym roku, jeśli nie można nic więcej zrobić, TRZEBA WIERZYĆ, że będzie dobrze :hug:
w dalszym ciągu zaciskam kciuki za wszystkie maluszki, żeby się udało!
ODPOWIEDZ