Funfel i Pompon w jednym mieszkają domu

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Re: Wiedźmiński kot Ferrari vel Funfel z hodowli Mazuria*PL

Post autor: Kamiko »

No to spokojnie mogę wydać Wam dziecko :-D
No piękne wyszło wszystko <pokłon>
Awatar użytkownika
tofik

Post autor: tofik »

Surimi pisze:dor71ta
Umiejętności krawieckie? A to dobre <lol> Nie mam umiejętności, ale kto by się przyglądał szczegółom :-> Pierwszy raz szyłam coś takiego na maszynie, znalazłam instrukcję w necie i namęczyłam się z ogarnięciem sprzętu... ale i tak jestem zadowolona z efektu :ok:

tofik
A jakże ;-)) Na żywo lepiej wygląda, i podstawka i drapak.

Jutro odbieram kociołka! <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> I przy okazji zobaczę resztę bandy, no bo zdjęć w wątku hodowli się nie doczekamy ;-)) ;-)) ;-)) Może przemycę dla Was jakieś fotki :-)
O taaak, poprosimy o fotorelację <ok>
Choć pewnie będziecie tak przejęci odbieraniem malucha, że zapomnicie o fotkach :-) .
Awatar użytkownika
Surimi

Post autor: Surimi »

cheshire
Serio serio <mrgreen>
Prawie wszystko boooo <zły> zamówiłam w sklepie petity.com karmy Royal Canin i Power od Nature a w środę dostałam telefon, że karma jest jednak niedostępna (choć uchodziła za dostępną gdy ją zamawialiśmy i opłacaliśmy) <wsciekly> i blabla Pan miał oddzwonić w czwartek bo coś tam miał ustalić... Ale nie zadzwonił :-///// więc sama zadzwoniłam do niego w piątek. No i przez to Royala wysłał mi dopiero dziś, więc dojdzie za jakieś dwa dni... no i przez to i tak muszę jutro z rańca dokupić paczuszkę w pobliskim zoologu, żeby mały miał co jeść przez te dwa dni. A Power of Nature ma mi dosłać za jakieś dwa tygodnie. Nie wiem czy ktoś z Was tam zamawiał ale ich nieogarnietość jest spora bo okazało się też, że zamówiona i opłacona przez nas nakładka do czyszczenia zębów też jest niedostępna... <lol> Aaaaaa jak ja nie lubię gdy ludzie są nieogarnięci i przy tym tacy beztroscy. Zależało mi na czasie, zamówiliśmy dwie karmy, opłaciliśmy chyba w poniedziałek i nadal nie mam jej u siebie. Nie zamawiajcie tam :P <lol>

Mamy: kuweta narożna kryta yarro flip corner, wielki żwirek cat's best eco plus (ponoć świetnie chłonie zapachy, a ja chcę uzyskać możliwie bezwonną kuwetę... mam nadzieję, że Funfel tym żwirkiem nie wzgardzi i będzie walił pachnące kupale :roza: ), odświeżacz z versele-laga lawenda (ciekawe czy to coś daje), transporter, michy, drapak, zabawki, wysianą trawkę, nożyczki pazurowe, szczotka, a nawet szelki ze smyczką (na próbę)...
Rano dokupię mięsko i pomrożę małe porcje + dokupię suchą karmę. Coś jeszcze trzeba? <idea>

Kamiko
Tak sądzę ;-)) Właśnie chowam wszystko, czego lepiej nie trzymać w zasięgu kota. Wspaniale, dzięki temu unikniemy dupereli i zbędnych przedmiotów na wierzchu, a co za tym idzie - szybsze sprzątanie <ok>

tofik
Postaram się pamiętać o fotkach ;-))
aurora80

Post autor: aurora80 »

Power of Nature zamawiałam w Modern Pet (nawet się tam powlokłam w tym upale, czego się w końcu nie robi dla ogoniastego) ale z tego co widzę teraz nie mają 2 kg opakowań. A szkoda bo u nich realizacja zamówienia poszła naprawdę sprawnie.
Awatar użytkownika
alakin

Post autor: alakin »

Nie ma to jak radość i przygotowania na przyjęcie nowego członka rodziny <serce>

Zakupy kompletne <ok>
Jedynie możesz uzupełnić kocią apteczkę - ale podejrzewam ze rownież jest gotowa :-?

:foto: :foto: :foto:
Pamiętaj o nas !
Awatar użytkownika
cheshire

Post autor: cheshire »

Już dziś <tańczy>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »