Gabi
- mocca6
Re: Gabi
Bombeczki mamy plastikowe, więc szkliwa być nie będzie, ale czy plastik wytrzyma zainteresowanie Gabiego tego pewna nie jestem <lol>fado123 pisze:he he mysle ze choinka moze przetrwa ale co bedzie z bombkami ..... ale te kociaki ciekawskie wszystko musza dotknac i polizac <mrgreen>
- mocca6
Dziękujemy <mrgreen> Oj, to fakt - Gabryś już teraz rośnie jak szalony. Potwierdzają to zwłaszcza ludzie, którzy widzieli go w dniu przyjazdu z hodowli i nie mają z nim do czynienia na co dzień, a raczej raz w tygodniu. Potworek najszybciej chyba zmienia się wagowo - gdy do nas trafił waga pokazywała niecałe 1,5 kg, a w sobotę u weterynarza przed odrobaczeniem wskaźnik pokazał już 2,2 kg <mrgreen>Natashas pisze:Śliczny łobuziak![]()
![]()
Kiedy to mój Pajtonik był takim malutkim skarbkiem <zakochana> oj i Gabuś urośnie szybko jak petarda :-)
- gloria
Witam 
Ja też się zastanawiałam nad choinką, to będą pierwsze Święta z kotem... postawiłam na żywą z korzeniami, przesadzoną do ogromnej donicy, całość waży jakieś 30 kg na pewno, nie sądzę, żeby młoda to przewróciła
no i obowiązkowo wymieniłam wszystkie ozdoby na plastikowe 
Ja też się zastanawiałam nad choinką, to będą pierwsze Święta z kotem... postawiłam na żywą z korzeniami, przesadzoną do ogromnej donicy, całość waży jakieś 30 kg na pewno, nie sądzę, żeby młoda to przewróciła