Bryś czyli Cynamonowy Ancymonek Wita :)
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Bryś czyli Cynamonowy Ancymonek Wita :)
no i prezent pod choinkę dla mego mężastego gotowy. Na pewno się ucieszy <diabeł> Dziękuję Jednoroginka
- jednoroginka
Jaaa ale się cieszę, że mogłam pomóc :-) :-) :-) <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Ja tej książki jeszcze nie mam, ale zamierzam kupić
Do tej pory przeczytałam "Co jest Kocie ?"
Jest ok, dużo podstaw zupełnych, też trochę uświadamia, ale dla mnie, czyli osoby która miała już różne stwory i potwory w domu nie trzeba uświadamiania, że zwierze czuje.
A ta "Jak zrozumieć kota" wydaja mi się być bardziej wnikliwa (i też ma więcej stron), już się nie mogę doczekać aż poczytam sobie ;) <serce> <serce> <serce> Polecała mi ją kocia właścicielka także
Ja tej książki jeszcze nie mam, ale zamierzam kupić
Do tej pory przeczytałam "Co jest Kocie ?"
Jest ok, dużo podstaw zupełnych, też trochę uświadamia, ale dla mnie, czyli osoby która miała już różne stwory i potwory w domu nie trzeba uświadamiania, że zwierze czuje.
A ta "Jak zrozumieć kota" wydaja mi się być bardziej wnikliwa (i też ma więcej stron), już się nie mogę doczekać aż poczytam sobie ;) <serce> <serce> <serce> Polecała mi ją kocia właścicielka także
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
dla mnie kopalnią wiedzy wszelakiej jest to forum, ale mężusia tu nie wprowadzam tylko relacjonuje to co wyczytałam :-) tą książkę jak mu kupię to pewnie też sama przeczytam a potem mu zdam sprawozdanie <lol>
- jednoroginka
Fajnie, to miłej lektury ! Oby z kotem na kolanach
- cheshire
Oooo witamy drugiego cynamonka na forum Czy to Jantar?
U mnie też 3 miesiące starszy cini-minis ;)
U mnie też 3 miesiące starszy cini-minis ;)
- jednoroginka
Dzień dobry !
Witam drugiego cynamonka <3 <serce> <serce> <serce> <serce> Cini minis co za fajne imie
Tak to Jantar ParenoPL Ale zwany u nas Brysiem
Jak nie zakochać się w takim kolorze futerka ?:) Jest tylko jeden problem, żadna fotografia nie oddaje jego prawdziwego koloru
Witam drugiego cynamonka <3 <serce> <serce> <serce> <serce> Cini minis co za fajne imie
Jak nie zakochać się w takim kolorze futerka ?:) Jest tylko jeden problem, żadna fotografia nie oddaje jego prawdziwego koloru
- dagusia
My wiemy jak wygląda cynamonek i na pewno jest sliczniutki na żywo <zakochana>
- jednoroginka
Nie twierdzę, że nie wiecie ale moi rodzice np. byli bardzo zdziwieni, ponieważ na fotografiach kot był dużo bardziej rudy
- cheshire
Jantarka tez ogladalam swego czasu, ale hodowla daleko A moj ma na imie Amon, tak tylko czasem na niego mowie <zakochana>jednoroginka pisze:Dzień dobry !
Co do koloru to wiecznie slyszalam, ze mam rudego kota a na zywo wszyscy zdziwieni, ze faktycznie jasny braz. No bo ma rudego a wymyslila jakis cynamon ;)
- jednoroginka
Dokładnie tak jest z tym cynamonem
Ale fakt że w słońcu jak usiądzie no to rudy !
Muszę pooglądać tą twoją kicię koniecznie !!
A muszę przyznać, że Bryś rośnie jak na drożdżach, ja nie wiem kiedy to się stało ale to już zaczyna być kocisko
Ale fakt że w słońcu jak usiądzie no to rudy !
Muszę pooglądać tą twoją kicię koniecznie !!
A muszę przyznać, że Bryś rośnie jak na drożdżach, ja nie wiem kiedy to się stało ale to już zaczyna być kocisko