Uemi of Aydindril*PL
- yamaha
- Genius Loci
Re: Uemi of Aydindril*PL
A widzisz, ja wlasnie za jakies 3 tygodnie bede w Krakowie <lol>
Jest okazja, mozesz mi wrzucic do bagaznika <gwiżdże>
W bagazniku bedzie juz nawet LUI dla kota <lol>
(tylko w ostatni dzien pobytu )
Jest okazja, mozesz mi wrzucic do bagaznika <gwiżdże>
W bagazniku bedzie juz nawet LUI dla kota <lol>
(tylko w ostatni dzien pobytu )
-
O proszę, Kraków piękne miasto - warto odwiedzać w wolnych chwilach <ok>
Zapraszam więc na kawę, wszyscy Brysiomaniacy zawsze mile widziani
A jak do tego czasu mój niebieski potwór rozrośnie się na całą podłogę to na pewno zrobię podrzutkę do bagażnika w nocy <lol>
Zapraszam więc na kawę, wszyscy Brysiomaniacy zawsze mile widziani
A jak do tego czasu mój niebieski potwór rozrośnie się na całą podłogę to na pewno zrobię podrzutkę do bagażnika w nocy <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Dziekuje za zaproszenie, niestety skorzystac sie nie da
Bede za krotko i "z wycieczka"
Bede za krotko i "z wycieczka"
- sandra
- Agilisowy Rezydent
ale cudna! <serce> moze na zbyt mala dla koteczki ilosc miejsca na podlodze pomoze usuniecie czesci mebli? <lol> w koncu kotek rosnie, bedzie coraz wiecej miejsca potrzebne <diabeł>
-
Sandra, mam w dużym pokoju narożnik, stolik kawowy i mały rtv - reszta jest dla kota Już nie mam czego usuwać Siebie co najwyżej! <lol>sandra pisze:ale cudna! <serce> moze na zbyt mala dla koteczki ilosc miejsca na podlodze pomoze usuniecie czesci mebli? <lol> w koncu kotek rosnie, bedzie coraz wiecej miejsca potrzebne <diabeł>
-
Wetkowo #1
Oczka Emci są już ładne, wetka jednak zaleciła kropienie Tobrexem jeszcze przez tydzień 2x1 kropelce. Kicia już troszkę zmęczona tym kropieniem, ale nie ma przebacz...
Ponadto waga pokazała 3,3kg. Tak nasze kociałke urosło przez te 24 tygodnie od kiedy jest na świecie <zakochana> Zwolniła troszkę jeśli chodzi o apetyt. Karmę suchą je "do woli", ale to do woli oznacza teraz trochę mniej niż 80g/dobę. Puszkę Cosmy 85g dostaje raz w tygodniu Za ładne zachowanie po kropieniu oczek i obcinaniu pazurków dostaje przysmak (też Cosma - wysuszony 100% kurczaczek) <mrgreen> Dodatkowo codziennie porcja Gimpetu z paluszka Pańci albo Pańcia na dobrą kupkę i żeby nie było kłaczka <ok>
Emi posiedziała dzisiaj trochę na balkonie korzystając z pięknego słoneczka, które nawiedziło Kraków. Teraz odpoczywa po tym pracowitym przedpołudniu na kanapie <mrgreen>
Pozdrowienia wszystkim!
Oczka Emci są już ładne, wetka jednak zaleciła kropienie Tobrexem jeszcze przez tydzień 2x1 kropelce. Kicia już troszkę zmęczona tym kropieniem, ale nie ma przebacz...
Ponadto waga pokazała 3,3kg. Tak nasze kociałke urosło przez te 24 tygodnie od kiedy jest na świecie <zakochana> Zwolniła troszkę jeśli chodzi o apetyt. Karmę suchą je "do woli", ale to do woli oznacza teraz trochę mniej niż 80g/dobę. Puszkę Cosmy 85g dostaje raz w tygodniu Za ładne zachowanie po kropieniu oczek i obcinaniu pazurków dostaje przysmak (też Cosma - wysuszony 100% kurczaczek) <mrgreen> Dodatkowo codziennie porcja Gimpetu z paluszka Pańci albo Pańcia na dobrą kupkę i żeby nie było kłaczka <ok>
Emi posiedziała dzisiaj trochę na balkonie korzystając z pięknego słoneczka, które nawiedziło Kraków. Teraz odpoczywa po tym pracowitym przedpołudniu na kanapie <mrgreen>
Pozdrowienia wszystkim!
-
- Kontakt:
świetne zdjęcie
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
O rany, pierwsza myśl "co tu robi moja Kalinka??"
Co oczywiście oznacza, że masz najpiękniejszego kota na świecie.... <zakochana> <serce>
Co oczywiście oznacza, że masz najpiękniejszego kota na świecie.... <zakochana> <serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<serce> <serce> <serce> słodzinka cudna
-
MoniQ pisze:O rany, pierwsza myśl "co tu robi moja Kalinka??"
Uff, na szczęście nie tylko ja tak mam, że nie poznaję swojego kota na zdjęciach <lol> <lol> <lol>
Wydaje mi się, że część niebieskich dziewczynek wygląda niemalże identycznie <mrgreen>
dla Kalinki <serce>