Miot QQ - Gatta i GEC Kamaro Bluemiś*PL
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Re: Miot QQ - Gatta i GEC Kamaro Bluemiś*PL
to było do przewidzenia <rotfl>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
No niestety, ja mam kocią naturę najwyraźniej, nie lubię się dzielić tym, co MOJE <lol> Mam ogromny problem z rozstaniami, i dopóki daję radę opanować towarzystwo, dopóty nie ma mowy o komitetach ani castingach, tych ostatnich zresztą nie będzie tak czy inaczej, nawet jeśli przestanę sobie radzić. O Rayi powtarzam sobie od jej urodzenia, że jest u mnie "na przechowaniu" jedynie, ale już zaczęłam pytać jak idiotka jakaś, czy tam aby zdania nie zmienili, że może jednak jej nie chcą? Nie zmienili, więc kobyłka u płota, ostatnie krycie za dwa miesiące, i koniec... Agnieszka wyprowadza się w grudniu, zabiera Clarcię, ogromna przestrzeń życiowa się dla pozostałych otworzy, z pięterkiem <lol> , więc nikt nigdzie iść nie musi... Ale nie ma się co łudzić, to koniec, bo życzę swoim kotom życia w zdrowiu i jak najdłuższego, czyli musi nieuchronnie nastąpić ta era darmozjadów, bo w nieskończoność powiększać się stada nie da, a na te kastratki, jak to Bohdan stale powtarza, w ogóle liczyć nie można, żyją i żyją, co zrobię badania, to on z nadzieją "I jak?", ja mu na to "Zdrowe", a on, "Na nikogo nie można liczyć!". Czyli po oddaniu Rayi i Clary, z tymi najmłodszymi teraz urodzonymi, zostaniemy w domu z 12 kotami. To już hardcore, nawet dla mnie, zwłaszcza, że ja jeszcze mam taki jeden planik, związany z kocurem, jutro się okaże, czy będę go realizować Jeśli pewien mój bardzo blisko zaprzyjaźniony dom zostanie bez zwierząt (bo na to się zapowiada), i będzie mu to doskwierać, to jeszcze to jedno miejsce ma obiecanego przyjaciela ode mnie. Ale to wszystko.
Na resztę będę pracować do śmierci chyba <lol> 12 ładna liczba, chyba, że ten planik się uda, to 13, czyli jeszcze lepsza <lol>
Na resztę będę pracować do śmierci chyba <lol> 12 ładna liczba, chyba, że ten planik się uda, to 13, czyli jeszcze lepsza <lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
13 to bardzo ładnie brzmi TYLKO <diabeł> ,a mnie kolejnego kota żałują
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Ale ja się jeszcze nie zamykam, jeszcze kilka lat nam zostało <lol> Te trzy dopiero się urodziły przecież, jeszcze tyle miotów przed nami!
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Dobra dobra <roll> ja teraz i tak szukam koleżankę dla mojej Kalutki która będzie conajmniej 10 razy więcej od niej ważyć <lol> wszystko po kolei
- Anka
- Agilisowy Rezydent
<mrgreen> ja wiem, i tak nam się z Nori bardzo poszczęściło :-)
- Justi_x
- Agilisowy Rezydent
To jeszcze czernidełko dla mnie poproszę
- Szana
- Hodowca
- Hodowla: Calm Cats*PL
- Kontakt:
To jak tak wszyscy się już na tę listę wpisują, to ja poproszę za kilka lat o kopię Gatty, bo jestem w niej zakochana <mrgreen> <zakochana>
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt:
coś mi to przypomina <lol> kiedy z urodził się nasz miot "O" od początku byliśmy pewni,Dorszka pisze:Tak powinno być, ale nie da rady Już dwie to szaleństwo(
że zostaje Oktawian i Olympia, ale Orinda tak mocno zakleszczyła się w moim sercu,
że choć nieustannie powtarzałam "już dwójka to szaleństwo" nie było siły <lol>
Dorota cieszę się, że urodziły ci się te wymarzone, niech zdrowo rosną, no i sukcesów życzę :-)
cóż, wygląda na to że wśród tych pracujących sama nie będziesz <lol>Dorszka pisze:Na resztę będę pracować do śmierci chyba <lol>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Dziękuję!Montegri pisze:Dorota cieszę się, że urodziły ci się te wymarzone, niech zdrowo rosną, no i sukcesów życzę :-)
Dziś coś spróbowałam ufocić naprędce, większość nieostra, ale jakieś pojęcie jest <mrgreen>