A u mnie to pod każdą datą pisze ŚRODAmimbla pisze:Normalne, takie z Luną - miss sierpnia <lol>Mago pisze:Nie, nie... mamy niedzielę <mrgreen> co Wy za dziwne kalendarze macie <lol>animru pisze: Mimbla, mój kalendarz na ścianie pokazuje dokładnie to samo! <lol>
Gato Agilis Cattus*Pl
- Agnieszka7714
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Dziewczyny, macie coś popsute te kalendarze, środa jest dzisiaj <mrgreen> O!
[center]
[/center]
Donoszę uprzejmie, iż Gato jest zdrów i ma się świetnie.
Wcina jedzonko za dwóch, a rozrabia za dwustu <diabeł>
Dokucza Lunie, kiedy ta ma muchy w nosie, znaczy często <lol> Znosi nam do łóżka, po nocy, nakrętki od butelek, których ma całą kolekcję. Nałogowo kradnie Bielucha! Jakiś czas temu zrobiłam sobie kanapki z Bieluchem na śniadanie. Zaniosłam do stołu i wróciłam do kuchni po herbatę. Trwało to dosłownie sekundy, ale Gatonowi wystarczyło <diabeł> wskoczył na stół i dorwał się do wylizywania serka! Takie chłopak tempo narzucił, ze zanim dobiegłam ratować śniadanie, z jednej kanapki wycmokał wszystko do czysta <lol>
Bardzo jest kochanym misiem <serce>
[center]

[/center]
[center]
[/center]Donoszę uprzejmie, iż Gato jest zdrów i ma się świetnie.
Wcina jedzonko za dwóch, a rozrabia za dwustu <diabeł>
Dokucza Lunie, kiedy ta ma muchy w nosie, znaczy często <lol> Znosi nam do łóżka, po nocy, nakrętki od butelek, których ma całą kolekcję. Nałogowo kradnie Bielucha! Jakiś czas temu zrobiłam sobie kanapki z Bieluchem na śniadanie. Zaniosłam do stołu i wróciłam do kuchni po herbatę. Trwało to dosłownie sekundy, ale Gatonowi wystarczyło <diabeł> wskoczył na stół i dorwał się do wylizywania serka! Takie chłopak tempo narzucił, ze zanim dobiegłam ratować śniadanie, z jednej kanapki wycmokał wszystko do czysta <lol>
Bardzo jest kochanym misiem <serce>
[center]

[/center]- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Agnieszka7714
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- bajewka