Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

śliczne Łaciate i Niełaciate <serce>

oj, kciukamy mocno za .... <mrgreen>
Awatar użytkownika
Monika
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Monika »

Oj tak... <zakochana> Na pierwszych zdjęciach dobrana para :-D
A Fadusiowaty mógłby sobie podać łapkę z Robinem, mój młodzieniaszek też stracił apetyt odkąd załapał że jest coś takiego jak amory i serenady śpiewać można... i z kluchy robi się makaronik niteczka... <rotfl>
Awatar użytkownika
Justyna

Post autor: Justyna »

Cała ferajna BOSKA <zakochana> a Faduś i Gattula to...to...słow brak.Strach pomyśleć co będzie się działo kiedy pojawią się maluszki Fadusia.Grozi to ogólnopolskim strajkiem i zagładą-wszyscy przy kompkach na forum agilisowym :haha:Dorotko Ty lepiej pomyśl o awaryjnym biznesplanie dla narodu <strach> .Daj szybko znać jak coś będzie na rzeczy, co byśmy zdążyli zaklepać urlopy <tańczy> bo o rzetelnej pracy mowy nie będzie :hammer:
Głaski dla całej ekipy :kotek:
Awatar użytkownika
Monika
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Monika »

Justyno - trafiłaś w dziesiątkę tym stwierdzeniem <ok>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Coś mi się wydaje, że popularność tego miotu przebije "oglądalność" wątku załogi G. Bo Arabica nie tylko w ilość maluchów idzie, ale i w jakość :D
TVN powinien o tym pomyśleć budując swoją ramówkę <lol>

pewnie znowu będę przyklejać nos do ekranu jak przy każdym wątku kolorowego miotu...
cruk

Post autor: cruk »

i zapisy i kolejki spoleczne powstana i TZty wystawia walizki za drzwi gdy ruszy ogolnopolska kampania pt. DLACZEGO NIEZBEDNY JEST JESZCZE JEDEN OGON w domu ;-))))
Awatar użytkownika
kesja
Hodowca

Post autor: kesja »

przepieknie focisz :)
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Nie wiem, czy Fado będzie mi w stanie odpowiedzieć <lol> , więc może Dorszka... Czy z tego związku jest szansa na BRI H 03? Nieczęsto się je spotyka...
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Krew Fado jest w badaniu, będziemy niedługo wiedzieć , co niesie :) Zupełnie teoretycznie ze związku f i e czekoladka może się przytrafić - Bohdan został już wstępnie przygotowany, że GDYBY kiedyś coś takiego, to niewykluczone, że wiesz, co... <lol>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Hahahaha, no tak sie domyślałam, że nawet jak się taka przytrafi to bez szans na "rozdawnictwo" :D
ODPOWIEDZ