Vitali II von Sturmcastle
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- Ania_83
Biedny Sapcio
Musiał być przerażony. Jak sobie wyobraziłam że dzieje się to z moją Gabuśką która została u rodziców to mi łezka popłyneła
Nie chciałabym tego przeżyć. Dzielna jesteś Ada ! No i Sapcio również. Dobrze że zwierzaczki szybko zapominają, szybciej niż my. Cieszę się że już jest dobrze i mam nadzieję że nigdy się nie powtórzy. Dużo głasków dla Sapcia i buziak w nosek

- Ada
- Sapcio Wam macha łapka w podzięce a ja jestem dobrej mysli.....dzisiaj jeszcze czeka nas konsylium lekarskie, kiedy będą wyniki krwi, ale raczej będą dobre...... :-)
- Żab jest już w pełni sił tylko może trochę smutniejszy bo ostatnio przeżywał koszmary w klinice, cały czas liże łapke gdzie miał wenflon.....no a u nas piekna pogoda i tajfuny na balkonie......

- cześć, to ja Elle vel Lampart....wszyscy mi mówią, że mam oczy jak malowane....

- ale numer, Lampart maluje sobie oćka......

- pancia, powiedz mu coś.....

- malowana lala, malowana lala.....

- zaaaaduszę tego szwabobrytka.....

- zamknąć japy
!!

- ja tu MYŚLĘ.......
<serce> <serce> <serce>
- Żab jest już w pełni sił tylko może trochę smutniejszy bo ostatnio przeżywał koszmary w klinice, cały czas liże łapke gdzie miał wenflon.....no a u nas piekna pogoda i tajfuny na balkonie......

- cześć, to ja Elle vel Lampart....wszyscy mi mówią, że mam oczy jak malowane....

- ale numer, Lampart maluje sobie oćka......

- pancia, powiedz mu coś.....

- malowana lala, malowana lala.....

- zaaaaduszę tego szwabobrytka.....

- zamknąć japy

- ja tu MYŚLĘ.......
<serce> <serce> <serce>
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
- Ada
- nie damy się, wyniki krwi ma idealne, już przyszły...koleżanka z forum aussi podpowiedziała mi badanie genetyczne na mutację MDR 1( niektóre psiaki z lini colle i aussie mają tą mutację i w efekcie uczulone są na wiele leków, które po podaniu dają podobne efekty do napadów padaczkowych), już uruchomiłam mojego lekarza( to wysoki specjalista od chorób kotów i psów z tytułem doktora, niedawno do niego trafiłam i jest dla mnie jak objawienie)szuka on kliniki w Polsce lub w Niemczech, która nam te badania zrobi...Sapcio ma wszystkie wyniki badań bardzo dobre, jest silnym młodym psem, my nie odpuścimy, będziemy walczyć, cokolwiek to jest...szykuję się na prawdziwą wojnę.... 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Witamy z Leonkiem cudowną gromadkę :-)
Dopiero dzisiaj trafiliśmy do Was. Przeczytałam cały wątek od deski do deski i muszę przyznać - było to jak cudna powieść. Nie spodziewałam się takiej smutnej historii na końcu, aż się popłakałam
Trzymamy mocno kciuki i życzymy dużo, dużo zdrówka.
Pozdrawiamy też całą kocią ferajnę i ich ukochaną Pańcię, która stworzyła im wspaniały, pełen miłości domek :-)
Głaski dla futrzaków

Dopiero dzisiaj trafiliśmy do Was. Przeczytałam cały wątek od deski do deski i muszę przyznać - było to jak cudna powieść. Nie spodziewałam się takiej smutnej historii na końcu, aż się popłakałam
Pozdrawiamy też całą kocią ferajnę i ich ukochaną Pańcię, która stworzyła im wspaniały, pełen miłości domek :-)
Głaski dla futrzaków
- Ada
- wszystko wskazuje jednak na nadwrażliwość spowodowaną mutacją MDR 1, będziemy robili badania w tym kierunku....
- psy noszące tę mutację są zdrowe jedynie są uczulone na niektóre leki, już dotarły do mnie listy tych leków ...
- apel do wszystkich psiarzy - przeczytajcie koniecznie;
http://www.bialyowczarek.fora.pl/zdrowi ... e,370.html
- psy noszące tę mutację są zdrowe jedynie są uczulone na niektóre leki, już dotarły do mnie listy tych leków ...
- apel do wszystkich psiarzy - przeczytajcie koniecznie;
http://www.bialyowczarek.fora.pl/zdrowi ... e,370.html