Vitali II von Sturmcastle

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Przesyłam dużo głasków dla Sapcia :pies: i trzymam mocno kciuki, aby bylo to tylko jednorazowy incydent. Trzymaj się cieplutko Ada :hug:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Bardzo mocno trzymam kciuki za Sapunia , biedulek :-( <serce>

Moja poprzednia sznaucerka też miała już na starość napady padaczki rządko ale były , współczuje bo wiem ile mnie to zdrowia kosztowało i nerwów.

<ok> <ok> <ok> <ok>

:pies: :pies: :pies: :pies: :pies:

dla koteczków <serce> :kotek:
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

I ja dołączam do kciuków za zdrówko Sapcia :ok: :ok: :ok:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Biedny Sapcio ;-( Musiał być przerażony. Jak sobie wyobraziłam że dzieje się to z moją Gabuśką która została u rodziców to mi łezka popłyneła :-( Nie chciałabym tego przeżyć. Dzielna jesteś Ada ! No i Sapcio również. Dobrze że zwierzaczki szybko zapominają, szybciej niż my. Cieszę się że już jest dobrze i mam nadzieję że nigdy się nie powtórzy. Dużo głasków dla Sapcia i buziak w nosek :pies: :hug:
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- Sapcio Wam macha łapka w podzięce a ja jestem dobrej mysli.....dzisiaj jeszcze czeka nas konsylium lekarskie, kiedy będą wyniki krwi, ale raczej będą dobre...... :-)

- Żab jest już w pełni sił tylko może trochę smutniejszy bo ostatnio przeżywał koszmary w klinice, cały czas liże łapke gdzie miał wenflon.....no a u nas piekna pogoda i tajfuny na balkonie......

Obrazek
- cześć, to ja Elle vel Lampart....wszyscy mi mówią, że mam oczy jak malowane....

Obrazek
- ale numer, Lampart maluje sobie oćka......

Obrazek
- pancia, powiedz mu coś.....

Obrazek
- malowana lala, malowana lala.....

Obrazek
- zaaaaduszę tego szwabobrytka.....

Obrazek
- zamknąć japy !!!!!

Obrazek
- ja tu MYŚLĘ.......

<serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Urocze fotki jak zawsze <lol>

a kocinka <serce> lampart niesamowity i te oczyska śłiczny futrzaczek

:kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

duze kciuki za psiaka, za jego wyniki... moj ulubieniec, nie daj sie Sapciu :ok:
Awatar użytkownika
Ada

- nie damy się, wyniki krwi ma idealne, już przyszły...koleżanka z forum aussi podpowiedziała mi badanie genetyczne na mutację MDR 1( niektóre psiaki z lini colle i aussie mają tą mutację i w efekcie uczulone są na wiele leków, które po podaniu dają podobne efekty do napadów padaczkowych), już uruchomiłam mojego lekarza( to wysoki specjalista od chorób kotów i psów z tytułem doktora, niedawno do niego trafiłam i jest dla mnie jak objawienie)szuka on kliniki w Polsce lub w Niemczech, która nam te badania zrobi...Sapcio ma wszystkie wyniki badań bardzo dobre, jest silnym młodym psem, my nie odpuścimy, będziemy walczyć, cokolwiek to jest...szykuję się na prawdziwą wojnę.... ;-))
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Witamy z Leonkiem cudowną gromadkę :-)
Dopiero dzisiaj trafiliśmy do Was. Przeczytałam cały wątek od deski do deski i muszę przyznać - było to jak cudna powieść. Nie spodziewałam się takiej smutnej historii na końcu, aż się popłakałam ;-( Trzymamy mocno kciuki i życzymy dużo, dużo zdrówka.
Pozdrawiamy też całą kocią ferajnę i ich ukochaną Pańcię, która stworzyła im wspaniały, pełen miłości domek :-)
Głaski dla futrzaków :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :pies:
Awatar użytkownika
Ada

- wszystko wskazuje jednak na nadwrażliwość spowodowaną mutacją MDR 1, będziemy robili badania w tym kierunku....
- psy noszące tę mutację są zdrowe jedynie są uczulone na niektóre leki, już dotarły do mnie listy tych leków ...
- apel do wszystkich psiarzy - przeczytajcie koniecznie;

http://www.bialyowczarek.fora.pl/zdrowi ... e,370.html
Zablokowany