Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
Och, te nasze kochane ogonki...
- kosanna
O rany jaka tresura <shock>, ale jakoś mnie to nie dziwi! <oops> Kot wstał to się nim zająć trzeba, a nie jakiegoś spania się zachciało! Ile można spać!
:-)
Moja ma niestety to samo, ostatnio wymyśliła, że potzebuje asysty przy spożywaniu posiłków. Kiedyś wymiotowywała, a ja wyczytałam że jak u kociaków masuje się brzuszek to usprawnia się perystaltykę jelit (więc przy jedzeniu zdarzyło mi się pomasować jej brzuszek, jedyna okazja kiedy można się do niego w ogóle dotknąć) i kocicy tak się to spodobało, że teraz stoi przed miską i mnie nawołuje i dopiero jak brzuch zostanie wygłaskany, to wtedy następuje konsumpcja!
Pluję sobie w brodę, że wpadłam kiedyś na taki pomysł! 
Moja ma niestety to samo, ostatnio wymyśliła, że potzebuje asysty przy spożywaniu posiłków. Kiedyś wymiotowywała, a ja wyczytałam że jak u kociaków masuje się brzuszek to usprawnia się perystaltykę jelit (więc przy jedzeniu zdarzyło mi się pomasować jej brzuszek, jedyna okazja kiedy można się do niego w ogóle dotknąć) i kocicy tak się to spodobało, że teraz stoi przed miską i mnie nawołuje i dopiero jak brzuch zostanie wygłaskany, to wtedy następuje konsumpcja!
- ania1978
[quote="kosanna"]O rany jaka tresura <shock>, ale jakoś mnie to nie dziwi! <oops> Kot wstał to się nim zająć trzeba, a nie jakiegoś spania się zachciało! Ile można spać!
:-)
<lol> <lol> <lol> no tak, tylko, że od kilku dni Gaculek nie dostaje mięsa na śniadanie(5 rano)bo coś mu chyba zaszkodziło i musiałam odstawić (bo Gacikowe oczy chcą o brzuchol już nie mieścił <lol> ) więc i tak o 5 z minutami mam śpiewy w kuchni i to takie żałosne jakby kot tydzień nie jadł <lol> a poza tym on o 5 jest już wyspany i to oznacza dla nas koniec spania
<lol> <lol> <lol> no tak, tylko, że od kilku dni Gaculek nie dostaje mięsa na śniadanie(5 rano)bo coś mu chyba zaszkodziło i musiałam odstawić (bo Gacikowe oczy chcą o brzuchol już nie mieścił <lol> ) więc i tak o 5 z minutami mam śpiewy w kuchni i to takie żałosne jakby kot tydzień nie jadł <lol> a poza tym on o 5 jest już wyspany i to oznacza dla nas koniec spania
-
kotku
Świetny filmik!
Jaki Gacuś jest piękny, o mamma mia <zakochana> Taki puchaty, ja też chcę go podrapać pod bródką!
Mięciutki jak kaczuszka
Jaki Gacuś jest piękny, o mamma mia <zakochana> Taki puchaty, ja też chcę go podrapać pod bródką!
Mięciutki jak kaczuszka
- greenevil
Pieknota, mam slabosc do bialych brytków <zakochana>
- ania1978
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Śnieżynek jest śliczny. Ale by było fajnie zobaczyć Gacusia na świeżym śniegu, pewnie byłoby widać tylko te wielkie oczyska 
- Miss_Monroe
- Moderator
Śliczny z niego koteczek <zakochana>
- bahi
Uwielbiam ten jego biały brzucho! <zakochana>
- greenevil
ob-łę-dny!