Filip & Nano
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Re: Filip
został w domu :-> ale w pewnym sensie był z nami, bo kłaków z sukienki nie udało się wszystkich usunąć <lol>Aga L. pisze:Filipek podawał obrączki?
jutro na wakacje, 10 dni bez maluszka
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
też tak uważam i dlatego swoje wyjazdy ograniczyłam do jednego 2 tygodniowego w roku <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> wtedy z Malutkiem zostaje babciasandra pisze:<lol> nikt się nim nie zajmie tak dobrze jak mamusia!yamaha pisze:![]()
![]()
Jakby Ci to powiedziec, zeby Twej "matczynej" milosci nie urazic......... <roll> <roll> <roll>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Wypoczywajcie, cieszcie się sobą. Filipek da sobie radę. Gorzej chyba będzie z Tobą <lol>
Pięknie wyglądaliście
Kolanka nie było widać, a tak się martwiłaś. Najładniejsze zdjęcie z Filipkiem oczywiście <serce>
Pięknie wyglądaliście
Kolanka nie było widać, a tak się martwiłaś. Najładniejsze zdjęcie z Filipkiem oczywiście <serce>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
DziękujemyAga L. pisze:Sandra, masz dla Filipka opiekę na czas wyjazdu? Bo jakby co to wiesz, są ciocie w Krakowie które chętnie wpadną do malucha <roll>
Mam nadzieje ze smutny nie bedzie, znaczy no tak tyci troszeczkę to by jednak mógł byc <mrgreen> I mam nadzieje, ze sie ucieszy jak wrócę <mrgreen>