Bentley - niebieski brytyjczyk
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Bentley - niebieski brytyjczyk
Dotarła do nas wczoraj nagroda za zajęcie trzeciego miejsca w konkursie. Oprócz mokrej karmy dostaliśmy tyle zabawek, że kumplom Bentleya rozdamy, bo jemu starczą dwie myszki, które już obślinił <lol> . Byłam przed blokiem, wzięłam kilka saszetek mokrej karmy, a właśnie patrzę przez okno i trzy kotki wcinają jedzenie <mrgreen> .
Przez śnieg mamy zatrzęsienie sikorek, balkon przypomina jeden wielki karmnik, wczoraj dodatkowo zawiesiłam słoninę i jest oblegana. Bentley z ekscytacją skacze na szybę, a później przychodzi do mnie i się żali, że wszystkie ptaszki uciekają, albo leży pod balkonem i wzdycha <lol>
Przez śnieg mamy zatrzęsienie sikorek, balkon przypomina jeden wielki karmnik, wczoraj dodatkowo zawiesiłam słoninę i jest oblegana. Bentley z ekscytacją skacze na szybę, a później przychodzi do mnie i się żali, że wszystkie ptaszki uciekają, albo leży pod balkonem i wzdycha <lol>
- yamaha
- Genius Loci
<lol> Jakies dziwne te ptaszki.
Taki fajny Bentleyek, a one nie chca sie z nim pobawic. <lol>
Taki fajny Bentleyek, a one nie chca sie z nim pobawic. <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
Fibre nietknięte
, dosypałam do jednej miski trochę tej karmy, ale Bentley od dwóch dni jej unika i je z drugiej, gdzie ma tylko PoNa. Muszę pomyśleć co zrobić..
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
to mamy podobny problemMiss_Monroe pisze:Fibre nietknięte, dosypałam do jednej miski trochę tej karmy, ale Bentley od dwóch dni jej unika i je z drugiej, gdzie ma tylko PoNa. Muszę pomyśleć co zrobić..
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Małgosiu, chyba za rzadko Lenę i Bentleya odwiedzasz, bo chłopak najwyraźniej Cię nie poznał <lol> A ja myślałam, że on już bardziej zdziwiony być nie może <mrgreen>
Lenka za zdrówko <ok>
Lenka za zdrówko <ok>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Małgoś rewelacyjne foty
jak zawsze <mrgreen>
Pokazałaś nam nowe oblicze Bentusia świetnie kocurek wyszedł <zakochana>
Bentuś jaki łowca <shock> na co on tak polował <lol>
Te jego OCZY wymiatają coraz fajniejsze
Lenkowy bodyguard <serce> <lol>
Pokazałaś nam nowe oblicze Bentusia świetnie kocurek wyszedł <zakochana>
Bentuś jaki łowca <shock> na co on tak polował <lol>
Te jego OCZY wymiatają coraz fajniejsze
Lenkowy bodyguard <serce> <lol>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
<lol>AgnieszkaP pisze:Małgosiu, chyba za rzadko Lenę i Bentleya odwiedzasz, bo chłopak najwyraźniej Cię nie poznał <lol> A ja myślałam, że on już bardziej zdziwiony być nie może <mrgreen>
To nie jest spojrzenie w stylu: "Ciociu, to na prawdę Ty?", tylko: "O rany! ptaszki za oknem" <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Mago pisze:<lol>AgnieszkaP pisze:Małgosiu, chyba za rzadko Lenę i Bentleya odwiedzasz, bo chłopak najwyraźniej Cię nie poznał <lol> A ja myślałam, że on już bardziej zdziwiony być nie może <mrgreen>
To nie jest spojrzenie w stylu: "Ciociu, to na prawdę Ty?", tylko: "O rany! ptaszki za oknem" <lol>
(a ja sie tu juz zastanawialam, czy Ty sobie jakiegos naszyjnika z przysmaczkow Thrive nie zrobilas, ze Bentleyek tak na Ciebie patrzyl <lol> )
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
A na ostatniej fotce: "O rany! Ptaszki poleciały!" <lol>Mago pisze:[...]To nie jest spojrzenie w stylu: "Ciociu, to na prawdę Ty?", tylko: "O rany! ptaszki za oknem" <lol>