Lucek (Inero Anpami Line*PL) i Nori Agilis Cattus

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

Heloł Laski!
Ach co dzisiaj był za poranek! Pańci dosc mocno chyba odwaliło, albo sie nie wyspała bidulka. Wyciągnęła taką pstrykawkę, zawiesiła na suszarce od prania taka fajną czerwoną szmatę, postawiła mnie na niej i jeszcze śmiałą sie obrażac, że się bawię! Przecież sama mi kazała!
Ale ja głupi nie jestem i skoro ona na mnie, że wstrętny i nieposłuszny sierściuch jestem, to sobie poszedłem i schowałem się za tą jej zasłoną. I wiecie jaka odmiana nastapiła??? "koteczku mó", "sierściuszku kochany", "Misiu Henrysiu" i takie tam. przymilało sie babsko, ale byłem twardy. Przyszedłem dopiero, gdy mi cukierki dała. Łatwo skóry nie oddam, niech sobie nie mysli!!
Posiedziałem trochę na tym szmatku, potem znów się pobawiłem, nawet nie wyzywała. A na końcu, to w sumie chyba na zadowoloną wyglądała. Niech jej będzie, w końcu to mi te foty pstrykała.
Teraz siedzi przed komputerem i mruczy [pod nosem, że nawet całkiem nieźle wyglądam, tylko niektóre zdjęcia do kitu są, że tło sie za bardzo świeci i moje futro też... No cóż... Artystka, to Ona nie jest <kciukwdół>
Teraz poszła do WCta i dzięki temu mogłem coś tu na szybko skrobnąc.

love Lucek! ;*

Obrazek
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

I ja mu sie nie dziwię ...piekny, czarny , dostojny , dorośniety ...i co i dostał różowe serduszka ...no jak mogłaś <shock> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

te serduszka, to przypadkiem niestety. Kupiona zabawka była dla piórek. POłamali z TZte miotełkę ostatnią, a Lucek pióra uwielbia. chciałam kupic same piórka i mu na sznurek przyszyc, ale pech chciał, że jak byłam, to ani w kwiaciarniach, ani w empiku nie mieli, wiec w zoologicznym kupiłam mu wedkę, niestety z serduszkami, ale w sumie w różu mu tez do pyszczka, więc... <lol>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Oj Lucek toś miał przygody <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

No jak pięknie i zaraz całego kota widać <mrgreen>
Lucek miał taki sam ubaw, jak widzę z relacji, jak moja Brysia - wszędzie byle by nie frontem do aparatu <lol>
A pościel faktycznie czadowa, daje po oczach :ok:
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wiele sie nauczyłam i następnym razem poszukam na tło jakiejś szmaty, które się NIE mieni, ani NIE błyszczy :-)
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

Nie marudź, fajnie wygląda na tym tle <mrgreen> I jakie futerko błyszczące :-)
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

No no no, ale Lucek to się W SOBIE MA <diabeł> :kotek:
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

to nie różowe, ale prawie czerwone. prawie odpowiednie jak dla diablątka. <diabeł>

:kotek:
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

mam jeszcze kilka, bo tak sie podnieciłam tym, że cokolwiek wygląda w miare normalnie, że cięzko mi wybrac, szczególnie, że nie ma tzw "najlepszych", bo wszystko średnie.

Obrazek

Obrazek

A tak było pomiędzy ujęciami <rotfl>
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ