Magnus i Madox
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus i Madox
Trzeba było wcześniej pomyśleć i sobie np. devonka sprawić <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ale Asia napisała że to Madoxik jest nieporęczny. Ciociu Yam, dzisiaj coś słaby dzień mamy, co?yamaha pisze:Nieporeczny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Magnusiku, chodz do cioci, dla mnie jestes bardzo PORECZNY <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
MoniQ pisze:Ale Asia napisała że to Madoxik jest nieporęczny. Ciociu Yam, dzisiaj coś słaby dzień mamy, co?yamaha pisze:Nieporeczny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Magnusiku, chodz do cioci, dla mnie jestes bardzo PORECZNY <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Yam przyznaj się, coś Ty dzisiaj od samego rana wypiła, bo chyba nie mleko? <rotfl>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
YAM, umarłam ze śmiechu. Ty już faktycznie dziś nic nie pisz na forum. A już na pewno nie w dziale porad <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Wszystkich użytkowników, prosimy o nie zwracanie dziś na Yam uwagi <lol> <lol> <lol> <lol>

Wszystkich użytkowników, prosimy o nie zwracanie dziś na Yam uwagi <lol> <lol> <lol> <lol>
- yamaha
- Genius Loci
No bo tez sie to wszystko tak PRAWIE TAK SAMO nazywa
Asia, Aga, Magnus, Madox
A ja tu mocno zaaferowana moim Krakowem jestem <lol>
Nawet juz na restauracje patrzylam, wg tripadvisor'a najlepsza jest.... jakas tam francuska
No to by byl dopiero obciach, jakbym TZ'a i tesciow do francuskiej restauracji zabrala
Golonki, kluchy na pyrach i inne schabowe i zeberka w kapuscie niech wcinaja, zabojady <diabeł>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Nie zapomnij, że w NS (1,5 h od karkowa) masz wykupiony udział w domku góralskim. Co prawda mieszkają tam teraz trojaczki, nie tylko Lolek, ale miejsca starczy dla wszystkich <gwiżdże> <gwiżdże>

- yamaha
- Genius Loci
Nie ma co kosic trawy i odmalowywac bramy wiosna, nie przyjade na oglad posesji, niestety
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Schabowe z kapustą i żeberka najlepsze są w takiej budzie na Placu Nowym na Kazimierzu, będzie bliżej maja to Ci dokładnie wytłumaczę w którym miejscu. Jakoś żadna knajpa z polskim jedzeniem mi do głowy nie przychodzi na razie 8-)yamaha pisze:![]()
![]()
![]()
No bo tez sie to wszystko tak PRAWIE TAK SAMO nazywa![]()
Nawet juz na restauracje patrzylam, wg tripadvisor'a najlepsza jest.... jakas tam francuska![]()
No to by byl dopiero obciach, jakbym TZ'a i tesciow do francuskiej restauracji zabrala![]()
Golonki, kluchy na pyrach i inne schabowe i zeberka w kapuscie niech wcinaja, zabojady <diabeł>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Nie zapomnij, że w NS (1,5 h od karkowa)
Asiu, chyba wszystkie powinnyśmy sobie dziś dać spokój z pisaniem, ja wmawiałam Yamaszce, że będzie nocować na Placu na Grobach, Ty uważasz, że będzie zwiedzała Karków <roll> <lol>
Asiu, chyba wszystkie powinnyśmy sobie dziś dać spokój z pisaniem, ja wmawiałam Yamaszce, że będzie nocować na Placu na Grobach, Ty uważasz, że będzie zwiedzała Karków <roll> <lol>
- yamaha
- Genius Loci
O to to to to !
Porzadna buda z drewnanymi lawami, po staropolsku
Zglosze sie po adres, na pewno <lol>
(wyszukalam w internecie Goscinna Chate, prze Pani, na Slawkowskiej, ale nie wiem, co to warte)
Porzadna buda z drewnanymi lawami, po staropolsku
Zglosze sie po adres, na pewno <lol>
(wyszukalam w internecie Goscinna Chate, prze Pani, na Slawkowskiej, ale nie wiem, co to warte)