obejrzaneEwcia pisze:Już zmienionebeev pisze:nie można tego filmu zobaczyć bo jest prywatne
Wita Was Wega :)
- beev
Re: Wita Was Wega :)
- cheshire
A ile czekałaś zanim odezwali się z Żor do Ciebie po wysłaniu dokumentów rejestracyjnych? Ja wysłałam w czw-pt wszystko i czekam...Ewcia pisze:JupiWłaśnie dostałam potwierdzenie przyjęcia na wystawę... no to jedziemy <tańczy> <mrgreen> <ok> trzymajcie kciuki
A Wegunia taki słodki maluszek i chyba łobuziak <mrgreen>
- Ewcia
Czekałam niecały dzieńcheshire pisze:A ile czekałaś zanim odezwali się z Żor do Ciebie po wysłaniu dokumentów rejestracyjnych? Ja wysłałam w czw-pt wszystko i czekam...Ewcia pisze:JupiWłaśnie dostałam potwierdzenie przyjęcia na wystawę... no to jedziemy <tańczy> <mrgreen> <ok> trzymajcie kciuki
A Wegunia taki słodki maluszek i chyba łobuziak <mrgreen>
- cheshire
Ale ja mowię o zapisaniu się na razie tylko.. Czy oni nie potwierdzali Ci przyjęcia do klubu?Ewcia pisze:Czekałam niecały dzieńcheshire pisze:A ile czekałaś zanim odezwali się z Żor do Ciebie po wysłaniu dokumentów rejestracyjnych? Ja wysłałam w czw-pt wszystko i czekam...Ewcia pisze:JupiWłaśnie dostałam potwierdzenie przyjęcia na wystawę... no to jedziemy <tańczy> <mrgreen> <ok> trzymajcie kciuki
A Wegunia taki słodki maluszek i chyba łobuziak <mrgreen>Więc może coś miałaś nie do końca uzupełnione? Zapisałaś się do Żor?
- Ewcia
Czekałam niecały dzień
Więc może coś miałaś nie do końca uzupełnione? Zapisałaś się do Żor?[/quote]
Ale ja mowię o zapisaniu się na razie tylko.. Czy oni nie potwierdzali Ci przyjęcia do klubu?[/quote]
Ogólnie Pani Ewa powiedziała mi aby w zgłoszeniu na wystawę wpisać nr SN z rodowodu. Pomogła mi wypełnić druk i napisała aby wysłać do Czech. Więc tak zrobiłam....
Ale ja mowię o zapisaniu się na razie tylko.. Czy oni nie potwierdzali Ci przyjęcia do klubu?[/quote]
Ogólnie Pani Ewa powiedziała mi aby w zgłoszeniu na wystawę wpisać nr SN z rodowodu. Pomogła mi wypełnić druk i napisała aby wysłać do Czech. Więc tak zrobiłam....
- cheshire
Ale ja mowię o zapisaniu się na razie tylko.. Czy oni nie potwierdzali Ci przyjęcia do klubu?[/quote]Ewcia pisze:Czekałam niecały dzieńWięc może coś miałaś nie do końca uzupełnione? Zapisałaś się do Żor?
Ogólnie Pani Ewa powiedziała mi aby w zgłoszeniu na wystawę wpisać nr SN z rodowodu. Pomogła mi wypełnić druk i napisała aby wysłać do Czech. Więc tak zrobiłam....[/quote]
Czyli nie czekałaś na potwierdzenie od Pani Liliany, ze jesteś przyjeta? A dostałaś opieczętowany skan zgłoszenia od Pani Ewy i to wysyłałas do Czech? Bo może ja już nie ogarniam...
- Ewcia
Czyli nie czekałaś na potwierdzenie od Pani Liliany, ze jesteś przyjeta? A dostałaś opieczętowany skan zgłoszenia od Pani Ewy i to wysyłałas do Czech? Bo może ja już nie ogarniam...[/quote]
Dostałam potwierdzenie słowne od Pani Liliany. Następnie dostałam skan do wypełnienia z pieczątką i podpisem zgłoszenia na wystawę. Po zaakceptowaniu przez Panią Ewę wypełniony formularz przesłałam do Czech.
Dostałam potwierdzenie słowne od Pani Liliany. Następnie dostałam skan do wypełnienia z pieczątką i podpisem zgłoszenia na wystawę. Po zaakceptowaniu przez Panią Ewę wypełniony formularz przesłałam do Czech.
- cheshire
Ok dzięki, ja trochę inne info otrzymałam chyba, bo kazano mi elektronicznie wypelniac najpierw. Napiszę w takim razie tam czy mogę juz wysyłać im zgłoszenie i wszystko ok, bo zadzwonic bym mgła jutro wieczorem znow.. Dzięki ;) Ja jutro idę kupić jakiś materiał <gwiżdże>
- Ewcia
A takie zabawy też bardzo przypadły jej do gustu 
Pani domu musi pomagać w codziennych obowiązkach <mrgreen> trzeba wywąchać i wybadać czy aby na pewno dobrze się wyprało

Pani domu musi pomagać w codziennych obowiązkach <mrgreen> trzeba wywąchać i wybadać czy aby na pewno dobrze się wyprało

- beev
Prawdziwa perfekcyjna pani domu <rotfl>