Czy wysłałaś ich na jakieś kolonie i zabawiają się gdzieś nad jeziorem <lol> ?
Bolek i Lolek i ich domek
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Bolek i Lolek i ich domek
Asiu... miesiąc bez bliźniaków?!?!?!
- asiak
- Agilisowy Rezydent
No właśnie... Asieńko, co u chłopaków? :-)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Chłopaki cudownie <tańczy> <tańczy>
Lolek mój najukochańszy słodziak, nawet jak mnie nie ma, to on sam siebie mizia. <lol> <serce> <serce>
Bolek, już całkowicie pozwala mi na głaskanie, zawsze głośno mnie wita! Futro w miejscu zatoki już praktycznie odrosło <ok> <ok>
Są nieziemscy. Wszyscy sąsiedzi wiedzą,że to moje kotki, i jeśli się coś dzieje zawsze mi zgłaszają.
Teraz powtórzę odrobaczanie i odpchlanie. Niedawno skończyli rok! Są nierozłączni. Nawet na trawie zawsze wylegują się razem. Jesteśmy wszyscy bardzo szczęśliwi. Gdy moje chłopaki ich widzą z balkonu lub przez szybę, to są 4 ogony w górę.
Nowy Sącz przykryty chmurami, ale obiecuję zdjęcia bliźniaków. Domek wykorzystywany ciut mniej niż przez okres wiosenny, ale nadal go uwielbiają. 15 kg karmy już w ich brzuszkach, więc chłopakom apetyt dopisuje.
Oby tak dalej :-) :-)
Dziękujemy i tu za pamięć

Lolek mój najukochańszy słodziak, nawet jak mnie nie ma, to on sam siebie mizia. <lol> <serce> <serce>
Bolek, już całkowicie pozwala mi na głaskanie, zawsze głośno mnie wita! Futro w miejscu zatoki już praktycznie odrosło <ok> <ok>
Są nieziemscy. Wszyscy sąsiedzi wiedzą,że to moje kotki, i jeśli się coś dzieje zawsze mi zgłaszają.
Teraz powtórzę odrobaczanie i odpchlanie. Niedawno skończyli rok! Są nierozłączni. Nawet na trawie zawsze wylegują się razem. Jesteśmy wszyscy bardzo szczęśliwi. Gdy moje chłopaki ich widzą z balkonu lub przez szybę, to są 4 ogony w górę.
Nowy Sącz przykryty chmurami, ale obiecuję zdjęcia bliźniaków. Domek wykorzystywany ciut mniej niż przez okres wiosenny, ale nadal go uwielbiają. 15 kg karmy już w ich brzuszkach, więc chłopakom apetyt dopisuje.
Oby tak dalej :-) :-)
Dziękujemy i tu za pamięć
- asiak
- Agilisowy Rezydent
No to super... :-)
Teraz troszkę cieplej, więc i do domku nie muszą zawsze się chować :-)

Teraz troszkę cieplej, więc i do domku nie muszą zawsze się chować :-)
- Beate
- Agilisowy Rezydent
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Asiu, powiedz nam szczerze, nie przydałoby Ci się trochę karmy od nas dla chłopaków? <roll> Bo wiesz, ja zawsze jestem chętna aby pomóc kotom w potrzebie :-)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Mam jeszcze ponad pół worka karmy od WAS <tańczy> <tańczy>
Chłopakom służy ona bardzo. Jeżeli przyszedłby czas, gdy będzie mi ciężej to na pewno dam znać. Dziś już chłopaki po śniadaniu. Podano suchą karmę i miamor w sosiku.. Chłopaki leniwie do mnie wyszli z domku przeciągając się jak dłudzy <serce> <serce> <serce>
DZIĘKUJĘ AGUŚ

Chłopakom służy ona bardzo. Jeżeli przyszedłby czas, gdy będzie mi ciężej to na pewno dam znać. Dziś już chłopaki po śniadaniu. Podano suchą karmę i miamor w sosiku.. Chłopaki leniwie do mnie wyszli z domku przeciągając się jak dłudzy <serce> <serce> <serce>
DZIĘKUJĘ AGUŚ
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Och, Fusiu nie ma za co dziękować, to tak odrobinkę i nasze koty <mrgreen> Myślę, że mają u Ciebie raj na ziemi, wspaniale czytać tak dobre wieści o ich zdrowiu i zachowaniu 
I nie wahaj się dać znać, jeśli będziemy mogły choć trochę im pomóc.
I nie wahaj się dać znać, jeśli będziemy mogły choć trochę im pomóc.
- yamaha
- Genius Loci
A ja bym sobie na nich popatrzyla <gwiżdże>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent