Ich troje
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Ich troje
Beciu, a co za różnica? I tak są śliczne <zakochana>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
asiak pisze:Beciu, a co za różnica? I tak są śliczne <zakochana>
A właśnie chciałam napisać, że pumpelkowych oczu pewnie nie będzie miała, ale i tak jest śliczna i słodka <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaj, Niecierpliwusie <lol> <lol> <lol> (i kto to mowiBecia pisze:A mnie zastanawia, czy jej się oczka do końca wybarwią <hm> Rok dziewczę skończyło, a nadal oczy niewybarwione. Zielone właściwie są tylko wokół źrenicy, reszta tęczówki jest żółta, co zresztą wyraźnie widać na tym zdjęciuBetuś pisze:Piekna, ja na te jej oczka to za każdym razem patrzę z ogromnym zachwytem <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jeszcze czas, jeszcze sie wybarwia !
Mnie sie takie jak ma BARDZO podobaja <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Beciu, im później jej się wybarwią tym intensywniejszy kolor będzie miała na dłużejBecia pisze:A mnie zastanawia, czy jej się oczka do końca wybarwią <hm> Rok dziewczę skończyło, a nadal oczy niewybarwione. Zielone właściwie są tylko wokół źrenicy, reszta tęczówki jest żółta, co zresztą wyraźnie widać na tym zdjęciuBetuś pisze:Piekna, ja na te jej oczka to za każdym razem patrzę z ogromnym zachwytem <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Mam tak samo z Mordimusiem, on ma 1,5 roku i jeszcze nie do końca zielona oczka. Takie jak Brylant to nie wiem czy kiedyś będzie miał, ale pomalutku mu się ten kolorek pokazuje
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jaki zamyślony, śliczny Lulutek <zakochana> 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Tak na prawdę, to nie ma to dla mnie większego znaczenia. Na wystawy nie jeździ, więc nie jest to problem. Po prostu bardzo mi się podobają pięknie wybarwione, zielone oczka i ciekawość mnie zżera, czy Lulu takie będzie miała <mrgreen> Bo ja z cierpliwością to mam problemy jak Yamaha 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Oj, pamiętam jak wyczekiwałam pomarańczowych oczek u Kalisi
Co więcej, mój M. nawet mówił, że jej się nie wybarwią, przecież to widać, żebym nie była głupia
I nagle proszę, piękne pomarańczki 
Co więcej, mój M. nawet mówił, że jej się nie wybarwią, przecież to widać, żebym nie była głupia
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Lulutku <serce> Ona taka drobineczka słodka jest <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- margita
- Agilisowy Rezydent
Beciu ... Lulu jest przepiękna ... i oczy ma przepiękne ... <serce> <serce> <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Lulunia dziękuje za komplementy
A teraz chłopaki sprzed chwilki <mrgreen>

A teraz chłopaki sprzed chwilki <mrgreen>