Cudne masz futerka. Jabbarek jest wielkim brysiowym miśkiem i taki podobny do Fado, że nie dałoby się go pomylić, nieodrodny synuś tatusia i kitka jaka wielka fajna <zakochana>
Tofiś też pięknie się prezentuje na fotkach, a na ostatniej faktycznie spojrzenie, że ach
Wow <shock> Jakie piękne niedźwiedzie! <serce>
Jestem po raz pierwszy w tym wątku i tak jak Danusia - nie mogę się odkleić od monitora.
Powzdycham sobie cichutko przed snem.... <zakochana>
Donko, piękna sesja pięknych miśków <serce> <serce>
Jabbarek jaka kita <shock> a oko <zakochana> Częściej musisz go pokazywać w całej krasie. I kto by pomyślał, że chłopak tyle przeszedł
A z Tofisia też kawał fajnego kocurka Świetna ostatnia fotka.
donka pisze:
A ta fotka specjalnie dla Reni Mam nadzieję, że w godny sposób został przedstawiony <mrgreen>
Muszę przyznać, że jestem wysoce usatysfakcjonowana <pokłon> Piękny ogon, jest również nos <serce> Zdałaś na "5+"
Pragnę tym samym podkreślić, że będę tu zaglądać, czy poziom zostanie utrzymany na następnych prezentacjach.
Jaki Ogon!
Przykleiłam moich chłopaków do ekranu, żeby nie myśleli, że te ich szczurze wyrostki zasługują na to miano! Zostawię ich tak na noc, niech Jabbarek energetyzuje ich niczym Kaszpirowski <lol>
mimbla pisze:Jaki Ogon!
Przykleiłam moich chłopaków do ekranu, żeby nie myśleli, że te ich szczurze wyrostki zasługują na to miano! Zostawię ich tak na noc, niech Jabbarek energetyzuje ich niczym Kaszpirowski <lol>
mimbla litości ja sobie to wyobraziłam , biedne miśki pancia terorystka
Jabbarkowy ogon jest wyjątkowy ale on tak naprawdę cały jest boski <serce> <serce>