Albo jestem gapa i czegoś nie doczytałam, albo nie wiem co?
Kto ma urodziny? :-) Na stronie głównej jest podane, że nikt nie obchodzi dziś urodzin
Oświećcie mnie...
asiak pisze:Albo jestem gapa i czegoś nie doczytałam, albo nie wiem co?
Kto ma urodziny? :-) Na stronie głównej jest podane, że nikt nie obchodzi dziś urodzin
Oświećcie mnie...
Asieńko.. Mordimer obchodzi dziś urodzinki. I przy życzeniach jakie do niego wysłałam wspomniałam,że świętujemy dziś razem <lol> Więc to ja taka gaduła jestem...
asiak pisze:"ooo.. to obchodzimy razem z Mordisiem urodziny. Super <lol> "
Troszkę podrążę temat...
Czy Ty obchodzisz dzisiaj urodziny? Dalej nic nie rozumiem...
W takim razie :-) wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, dużo uśmiechu i samych słonecznych dni Moje wątpliwości wzbudził brak informacji na stronie głównej o urodzinkach :-)
Jeszcze raz wszystkiego dobrego... :-)
Jakie ja miałam tu zaległości straszne, nawet nie wiedziałam, że Magnus taki był chory.
Bardzo się cieszę, że wyzdrowiał, a z okazji urodzin życzę mu wszystkiego co najlepsze i żeby zawsze był zdrowy i radosny
Półeczkę ma super, muszę się też kiedyś takiej dorobić <mrgreen>
I jeszcze za Fusia potrzymam kciuki, żeby mimo swoich niedomagań żył sobie jeszcze długo z Wami <ok>
Sonia pisze:Jakie ja miałam tu zaległości straszne, nawet nie wiedziałam, że Magnus taki był chory.
Bardzo się cieszę, że wyzdrowiał, a z okazji urodzin życzę mu wszystkiego co najlepsze i żeby zawsze był zdrowy i radosny
Soniu, ale to Asia ma urodziny dzisiaj, nie Magnus