Alicia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Alicia jest prześliczna, a zdjęcia są naprawdę wspaniałe <pokłon>
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Post autor: Yola »

Przekazalam Alicii wszystki komentarze - zaczela sie przechadzac z jeszcze dumniej uniesiona kita <mrgreen>
W tym tygodniu czeka nas przeglad i szczepienie, niby wszystko z nia OK; ale i tak sie ciut boje, ze lekarz cos znajdzie.
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Piękna i taka dostojna :) Królowa, ot co :)
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Dziecię Moje Włochate zaliczyło szczepienie i przegląd - wszystko jest OK <ok>
Zachowywała się dziś wyjątkowo dojrzale - co prawda darła się wniebogłosy w poczekalni, ale kiedy włożyłam rękę do transporterka wywaliła się brzuchalem do góry i mruczała jak traktorek.
W gabinecie (prawie) samodzielnie wyszła z transporterka. Był problem z osłuchaniem, bo tak bardzo mruczała miziana uspokajająco pod brodka, ze Pan Doktor, cytuje "miał wrażenie, ze osłuchuje agregat" <mrgreen> . Po szczepieniu sama grzecznie wróciła do transporterka.
No i jak ja miałabym nie kochać takiego kota? :kotek:
Awatar użytkownika
Aga12

Post autor: Aga12 »

Zachowała się po prostu jak na na prawdziwą,dobrze wychowaną damę przystało.Dumnie, dostojnie i stosownie do miejsca.Damie nie wypada fochów stroić. <mrgreen>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Jeszcze jeden portrecik w bonusie to chyba ciotka Kamiko wyłudzi co <mrgreen>
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Eeee tam, zadna z niej dama, bardzo sie stara uchodzic za wazniaczke, ale jej prawdziwa natura zawsze wychodzi na wierzch ;-))
A fotki beda, jak sie zmobilizuje do zabrania sie za focenie, bo jakos mi czasu, okazji i natchnienia brak.
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Yola pisze:Eeee tam, zadna z niej dama, bardzo sie stara uchodzic za wazniaczke, ale jej prawdziwa natura zawsze wychodzi na wierzch ;-))
A fotki beda, jak sie zmobilizuje do zabrania sie za focenie, bo jakos mi czasu, okazji i natchnienia brak.
...ale masz PLENEROWE <diabeł> Nie odpuścimyyyy <gwiżdże> ;-)
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Chciałabym, żeby Bono był taki grzeczny u weta... Zazdraszczam :kotek:
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Zwykle nie jest tak pieknie :-/ "Normalna" wizyta to zalosne miauki, wyrywanie sie, tulenie do panci (to lubie :-) ) i latajace wokol futro.
Mysle, ze wczoraj byly po prostu sprzyjajace okolicznosci. Przyszlismy do lekarza przed 10:00 i w poczekalni nikogo nie bylo, zadnych obcych zwierzat i ludzi, Alicia widziala tylko nas. W gabinecie udalo mi sie skoncentrowac jej uwage na sobie, caly czas do niej mowilam, patrzylam w oczy, mizialam - udalo sie odwrocic jej uwage od tego, co sie wokol dzieje.

Dracanko, te plenerowe fotki sa:
- bez kota
- do niczego
Wiec wklejac nie bede.
Ja jakos nie mam takiego zaciecia, zeby stworzyc jakies tlo i robic Alicii "sesje". Wklejam to, co mi sie uda "cyknac" kiedy zlapie aparat w lape.
Zablokowany