Khaleesi & Mordimer
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Khaleesi & Mordimer
U nas też się bardzo ochłodziło, ale koty jakoś dzielnie przyjęły zamknięcie balkonu. Kalinko, nie martw się jeszcze ma być ciepło, to Ci Pańcia balkon otworzy 
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol>
Kalisia to prawdziwa babeczka z charakternym nadzieniem <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Stoczyłyście kiedyś wojnę o kolana TŻta <mrgreen> ??
Kalisia to prawdziwa babeczka z charakternym nadzieniem <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Stoczyłyście kiedyś wojnę o kolana TŻta <mrgreen> ??
- norka
- Agilisowy Rezydent
A w ogóle rozbestwiłam kota. Kalisia lamentuje pod balkonem bo w lecie wybieg non stop czynny, wychodziła na każde zawołanie, a tu już chłody przyszły....[/quote]
qrka ja tez szukam sposobu jak tu z tymi lamentami pod tarasem sobie poradzić...
Kalinka na kolanach.....mmmmmm <zakochana> <zakochana> <zakochana> :-)
qrka ja tez szukam sposobu jak tu z tymi lamentami pod tarasem sobie poradzić...
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Może otworzyć na chwilę? Zobaczy sama, że jest zimno i się jej odechcenorka pisze:qrka ja tez szukam sposobu jak tu z tymi lamentami pod tarasem sobie poradzić...A w ogóle rozbestwiłam kota. Kalisia lamentuje pod balkonem bo w lecie wybieg non stop czynny, wychodziła na każde zawołanie, a tu już chłody przyszły....![]()
Teraz nie jest specjalnie zimno i otworzyłam balkon, a Eriska i tak wychodzi tylko na chwilkę i zaraz wraca.
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
MoniQ, jak znajdziesz patent na NIEOTWIERANIE balkonu przy 10st C to chętnie wypróbuję <mrgreen>
Ale nie przejdzie pomysł z zakładaniem kożucha i czapki w domu <lol> <lol> <lol>
Głaski dla Mordiego-Budzika
Jego brat astronomiczny też się dże jak stare portki bo np. ma życzenie "pokarmić małego kotka z ręki chrupasami"- na szczeście nie bladym świtem :-)
Ale nie przejdzie pomysł z zakładaniem kożucha i czapki w domu <lol> <lol> <lol>
Głaski dla Mordiego-Budzika
- Dominikana
Haha ja również mam serenady pod balkonem ... jak nie zwracamy uwagi to będzie tak się darł jak by kota ze skóry kto obdzierał ... i cooo .... zazwyczaj ulegamy
Biały terrorysta- budzik przesłodki <zakochana> <zakochana> <zakochana> a Kalinka ... marzenie <zakochana>
Biały terrorysta- budzik przesłodki <zakochana> <zakochana> <zakochana> a Kalinka ... marzenie <zakochana>
- elsa
Dotarłam i do tych cudnych futer <serce> Filmik z kocich porządków oglądałam kilka razy, bo to niecodzienny widok, wręcz unikatowy! <mrgreen> I ten luzik Mordimerka, nie no, Ty Monia masz okazy jedyne w swoim rodzaju, zakochałam się! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
<rotfl> <rotfl> <rotfl>Kasik pisze:Czyli, ze jak Kalisia sie wpakuje na kolanka TZ-ta to Tobie się akurat chce czegoś z kuchni <lol> Mi też by się chciało <diabeł>
MoniQ, po prostu masz niewygodne, zbyt szczupłe kolanka
Kalinko <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Miziu miziu <serce>

Ten kot nigdy nie ma dość. Nigdy <serce>

Ten kot nigdy nie ma dość. Nigdy <serce>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Też bym mu zrobiła miziu, miziu <serce> slodzinka <serce> <zakochana> <serce>