No prosze jaka łapanka byla na całego. Ogladajac zdjecia z poprzedniej strony miałam wrazenie, ze koty wgapiaja sie w swiatło na suficie <lol>
O tej porze roku to koty są chyba najbardziej zadowolone, bo zawsze jakas fajna zabawka wleci przez okno i nie jest nudno.
P.S Masz fajne okragłe okno :-)
Jakie fajne polowanie <mrgreen> Co do flegmatyzmu brytków, to one są takie na co dzień, ale jak wleci jakiś owad to potrafią takiego spidu dostać, że nie uchowa się żadna mucha.
Matyldonka pisze:No prosze jaka łapanka byla na całego. Ogladajac zdjecia z poprzedniej strony miałam wrazenie, ze koty wgapiaja sie w swiatło na suficie <lol>
O tej porze roku to koty są chyba najbardziej zadowolone, bo zawsze jakas fajna zabawka wleci przez okno i nie jest nudno.
P.S Masz fajne okragłe okno :-)
Dziékujé wszystkim za komentarze . Oj gonitwa byla i to jaka... i do tego to ich takie smieszne nawolywanie, wásy im wtedy tak smiesznie drza ....
Jesli chodzi o okno to jest beznadziejne pod wzglédem zabezpieczenia . Béde musiala sprobowac tá polowke od dolu na rzepy zabezpieczyc.... i pociágnac rzepe przez polowe okna, ale i tak nie bede mogla ich tak zostawiac, boje sie ze zaczna sie wspinac i spadna z tá rzepa ............. Mam nadziéjé jednak, ze skoro to sá specjalne zabezpieczenia dla kotow to beda dobre ...
Piękne te dziewczynki <mrgreen>
Mruczusia jaka brysiówna już, no no!
Fionka ma piękne kształty, na zdjęciach wygląda na taką masywną,
Śnieżynka , choc uroda jej niebywała, najdelikatniejsza się wydaje jak śnieżynka
Wszystkie świetne!