Vitali II von Sturmcastle

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
wb_płock

Post autor: wb_płock »

fotki super :)
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Foty świetne :ok: Vituś <zakochana>
kotku

Post autor: kotku »

Hehehe :) Uwielbiam Twój wątek, Ada. Zawsze się pośmieję! No no... Ada + Tymabri + kawa _+ dyskusje o baranku.... hmmmmm ???? <klaszcze>
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- chm....o Baranku myślimy, wszak idą Święta i bez Baranka ani rusz..... ;-))

- ale tak sobie myślałam o Vitku,,,,coś mi się jego kolorek pozmieniał, rozmawiałam z hodowcą i pokazałam obecne zdjęcia ...chm....Vitia poszedł bardzo mocno w stronę szynszylowego brytka.... <shock> , hodowczyni potwierdziła, że babka Vitka jest srebrną szynszylą .....
- czy ktoś może mi coś w tym temacie poradzić....czy w Polsce występuje szynszylowy black silver tabby classic??? :-(
- ja już się zaczynam gubić w tym wszystkim, czy mam jechać na wystawę na ustalenie koloru???
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Ada pisze:- pancia...a jak będę bardzo grzeczny, taki bardzo, bardzo,,,,i nie będę zrzucał z szafy tych Matek Boskich to kupisz mi .....maleńką pieskę????

- VITEEEEK !!!!!!!!! <shock>
Ada, padłam :haha:
Awatar użytkownika
Izabela AD

Post autor: Izabela AD »

Piękne są te koty ! I te zielono- szmaragdowe oczy ... <serce>
Awatar użytkownika
Ada

Hann pisze:
Ada pisze:- pancia...a jak będę bardzo grzeczny, taki bardzo, bardzo,,,,i nie będę zrzucał z szafy tych Matek Boskich to kupisz mi .....maleńką pieskę????

- VITEEEEK !!!!!!!!! <shock>
Ada, padłam :haha:
- tia...Ty się śmiej, a ja mam tu z nimi prawdziwy cyrk;

- Sapo się ZAKOCHAŁ <serce> , definitywnie i na zabój - w wilczycy sąsiadki, to nic, że ona stara, spasiona i wielka jak czołg....to nic, że warczy na niego bo dla niej to Sapo jeszcze "szczun",,,,on kocha ją miłością wielką, piskliwą i upierdliwą wielce...leży pod drzwiami i mnie szantażuje, że jak go nie wypuszczę do Niuni, to na pewno będzie miał atak padaczki, dodaje też, że lekarze powiedzieli, żeby go nie stresować no to mam go wypuścić i to już......... <shock>

- Chincik dostał kataru, bo zła pancia okna myła i w domu był przeciąg, no to teraz Chincik na zmianę z Marrą kichają i szantażują mnie, że jak nie dostaną szybko futrzastego tłustego baranka to rozchorują się na amen :-P i dostaną zapalenia płuc <roll> ,,,,no i baranek ma jeszcze ;nie uciekać, bawić się, mieć kudełki najlepiej srebrno kremowe albo lilak srebrny z białym,,,i żeby nie bawił sie z Almą tylko z nimi :-x - jakąś umowę chyba podpisali o wzajemnej adoracji bo zgoda panuje między nimi zdumiewająca..... :kiss:

- Elle stwierdził, że bliżej mu do dżungli niż do bloku w mieście i stanowczo odmawia spania w domu a ja uparłam sie, że na balkonie za zimne noce i wnoszę go wieczorem do domu , on głośno protestuje, siedzi pod drzwiami balkonowymi i stęka bardzo żałośnie.....

- Alma ma wszystko i wszystkich w nosie, przedkłada michę nad przyjażń wszelaką i ciepłe miejsce do spania pod kołdrą u pancinego boku, co jej przyjaciół raczej nie przysparza i tylko piechu - jak zawsze- wylizuje ją namiętnie przymykając oczy i marząc , że to ...Niunia...... :-)

- a Tika w tym wszystkim się pięknie odnajduje waląc po nosie każdego, kto ingeruje w jej Święty Spokój....Tika myśli,,, myśli intensywnie co tu zrobić, żeby znależć się po drugiej stronie drzwi, po drugiej stronie siatek balkonowych, żeby sprawdzić co piszczy w szafie i jak głęboka jest torba gości, którzy nas nawiedzają tabunami, jakby w naszym maleńkim M...ileś tam rozdawali wygrane losy na loteriiii.... :-)

- istny cyrk ;-)

Obrazek
- czytałaś??? pancia nas znowu obsmarowała na Forum....
- nie, pokaż.......

Obrazek
- cześć Dupeczki,,,buziaczek....

Obrazek
- pancia napisała , że ja jestem leniwa, Tika to terrorystka a ty- kombinatorka.....
- żartujesz.....

Obrazek
- e..e....to święta prawda,,,,teraz WSZYSCY będą nas wytykać ogonami.....

Obrazek
....no to ja coś naprawdę wykombinuję.......

Obrazek
- DZIEWCZYNY - OD TERAZ POROZUMIEWAMY SIĘ WYŁACZNIE SZYFREM....
<shock> ;-))
Awatar użytkownika
Ada

<serce>
monika§

Post autor: monika§ »

Twoje relacje są niesamowite <ok> <lol>
I mimo wszystko zazdraszczam takiego cyrku <roll> <zakochana>
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Zdjęcia na balkonie - rewelacja :-) Uroczą masz gromadkę.
Zablokowany