Oscar SRS & Gucci BRI
- oleena
Re: Oscar SRS & Gucci BRI
Dla mnie wygląda śmiesznie, bo to nie jest jego zwyczajowa pozycja. Wydaje mi się, że podpatrzył ją u Oscara, który non stop się tak wykładał, ale w jego przypadku nie oznacza ona "głaszcz mnie", bo on się daje głaskać tylko wtedy kiedy siedzimy na kanapie albo leżymy w łóżku :-> Dziś np. przyszedł do mnie z rana i cichutko miauknął, więc ledwo przytomna zaczęłam go głaskać aż w końcu położył się tuż obok mojej głowy i zaczął mruczeć :-) Pierwszy raz doświadczyłam takiej bliskości z jego inicjatywy, więc jestem cała w skowronkach <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Jak słodko rozwalony <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
U mnie cała trójka się tak wykłada na podłodze, ale tylko Lulu zmyka jak chcę ją pogłaskać. Chłopaki dają się wymiziać ile wlezie <lol>
Wymiziałabym ten słodki Gucciowy brzuchalek <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Wymiziałabym ten słodki Gucciowy brzuchalek <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- anex
I ten ogonek jak u szopa pracza. Guciu, chłopie, lubię cię nooo... 
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Gucciu I love you <zakochana> <zakochana> <zakochana> już ja bym Cię dopadła <diabeł>
- oleena
Dziękujemy z Guccim za wszystkie miłe wpisy
Ciekawi mnie czy któraś z Was spotkała się z tym, że kot przesuwa miskę z wodą po podłodze? Czy robi to po to, żeby wzburzyć wodę? Gucci robi tak od kilku dni- ciągle zastaję miskę na środku kuchni <shock>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
oleena pisze:Dziękujemy z Guccim za wszystkie miłe wpisyCiekawi mnie czy któraś z Was spotkała się z tym, że kot przesuwa miskę z wodą po podłodze? Czy robi to po to, żeby wzburzyć wodę? Gucci robi tak od kilku dni- ciągle zastaję miskę na środku kuchni <shock>
Myślę, że Asia od rosyjskich Pumpelków miałaby w tym temacie coś do powiedzenia... <rotfl>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Hehehehe... tak, Kacperek lubi przestawiać fontanny <lol> Jedyne, które których nie lubi przestawiać, oczywiście z tych które miały Pympelki to Fresh Flow :-)
LK była fajna do przestawiania, prawie przewracania i mieliśmy jeszcze Catit, które prawie od razu zostało przewrócone :-)
Misek nie przestawia <lol> <lol> <lol>
LK była fajna do przestawiania, prawie przewracania i mieliśmy jeszcze Catit, które prawie od razu zostało przewrócone :-)
- oleena
Niezły spryciarz z Kacperka!asiak pisze:Hehehehe... tak, Kacperek lubi przestawiać fontanny <lol> Jedyne, które których nie lubi przestawiać, oczywiście z tych które miały Pympelki to Fresh Flow :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Nie mam zielonego pojęcia <zakochana> <zakochana> <zakochana>oleena pisze:Niezły spryciarz z Kacperka!asiak pisze:Hehehehe... tak, Kacperek lubi przestawiać fontanny <lol> Jedyne, które których nie lubi przestawiać, oczywiście z tych które miały Pympelki to Fresh Flow :-)
Misek nie przestawia <lol> <lol> <lol>Do przestawiania fontanny trzeba mieć jeszcze więcej sprytu niż zwykłej ceramicznej miseczki
Masz jakiś pomysł czemu tak robi?
Jedna fontanna stoi w szafie, drugą oddałam córce :-)