Franek, Leon i Tosia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

ja również do życzeń się przyłączam ... gratulacje ... :kwiatek: :roza: :kwiatek:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Ojej, jak miło Was znowu widzieć w komplecie i nowym stanie skupienia <lol>

Super, że Lenny zyskał na przeprowadzce. Pokażcie trochę więcej nowych wnętrz, jakieś mniej ciasne kadry i większe kawałki kotów ;-))
kotku

Post autor: kotku »

I ja gratuluję takiego wspaniałego obrotu spraw! Wszystkiego najlpiękniejszego na nowej drodze życia i w nowym lokum <klaszcze>
Białystok to piękne miasto, bardzo mi bliskie, także proszę przy okazji pozdrówcie je też ode mnie.
A koty ho ho ho - widać od razu jakie szczęśliwe z nich pieszczochy :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Ania i Krzyś
Kontakt:

Re: Franek, Leon i Tosia

Post autor: Ania i Krzyś »

Trochę noworocznie...

Tol

Obrazek

Leń

Obrazek

Franek w Nowym Roku się nie dał ufocić

Szczęśliwego Nowego Roku podczytującym z rzadka uzupełniany wątek.

Pozdrawiamy A&K&F&L&T
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Jak DLA MNIE, to bez Franka się nie liczy <diabeł> Może być Franek po-noworoczny <lol>

Jak dobrze Was widzieć!
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Witajcie noworocznie i uzupełnić braki koniecznie <lol>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Ja też witam Noworocznie i o foteczki trzeciego kociaczka też poproszę <mrgreen>

:kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Matko, jakiż ja piękny wątek przegapiłam :-o Przeczytałam wszystko, no prawie wszystko <mrgreen> i jestem zachwycona Waszymi kotami... Leonkiem Bez Łapki, Tolką Ślepolką i Frankiem Zielakiem. Niesamowicie o nich piszecie, niesamowite serducho w nie wkładacie i za to się Wam należy wielki ukłon <pokłon> Bo nie jest niczym nadzwyczajnym mieć koty jakie ja mam, wyhodowane na bezproblemowe i ograniczać się do głaskania, karmienia i jednego przeglądu rocznie. To jest zwykła wygodnickość. Nadzwyczajnym jest mieć odwagę wziąć bidę taką i uratować jej życie, jak Wy uratowaliście Tośkę i Leośka. Podziwiam. I kiedyś przeczytam wszystko od deski do deski <mrgreen> i kiedyś mam nadzieję też jakieś kocie życie uratuję...
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Hann pisze:Matko, jakiż ja piękny wątek przegapiłam :-o Przeczytałam wszystko, no prawie wszystko <mrgreen> i jestem zachwycona Waszymi kotami... Leonkiem Bez Łapki, Tolką Ślepolką i Frankiem Zielakiem. Niesamowicie o nich piszecie, niesamowite serducho w nie wkładacie i za to się Wam należy wielki ukłon <pokłon> Bo nie jest niczym nadzwyczajnym mieć koty jakie ja mam, wyhodowane na bezproblemowe i ograniczać się do głaskania, karmienia i jednego przeglądu rocznie. To jest zwykła wygodnickość. Nadzwyczajnym jest mieć odwagę wziąć bidę taką i uratować jej życie, jak Wy uratowaliście Tośkę i Leośka. Podziwiam. I kiedyś przeczytam wszystko od deski do deski <mrgreen> i kiedyś mam nadzieję też jakieś kocie życie uratuję...
Hann ślicznie napisałaś ;-( ja się pod tym podpisuje obiema rękami ,ogromny ,wielki szacun dla takich właśnie kocich opiekunów <poklon>

chociaż niestety bywa i tak( mam nadzieję ,ze naprawde wyjatkowo sporadycznie) ,że bardzo chorego kotka można kupić u hodowcy :(((( :((((
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Ojej, fajnie zobaczyć znajome pyszczki. Na raty, bo na raty, ale zawsze :D Na Frana sobie poczekam cierpliwie :P
Zablokowany