Franek, Leon i Tosia
- mimbla
- Kontakt:
-
kotku
- Ania i Krzyś
- Kontakt:
Re: Franek, Leon i Tosia
Trochę noworocznie...
Tol

Leń

Franek w Nowym Roku się nie dał ufocić
Szczęśliwego Nowego Roku podczytującym z rzadka uzupełniany wątek.
Pozdrawiamy A&K&F&L&T
Tol

Leń

Franek w Nowym Roku się nie dał ufocić
Szczęśliwego Nowego Roku podczytującym z rzadka uzupełniany wątek.
Pozdrawiamy A&K&F&L&T
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Jak DLA MNIE, to bez Franka się nie liczy <diabeł> Może być Franek po-noworoczny <lol>
Jak dobrze Was widzieć!
Jak dobrze Was widzieć!
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Witajcie noworocznie i uzupełnić braki koniecznie <lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ja też witam Noworocznie i o foteczki trzeciego kociaczka też poproszę <mrgreen>

- Hann
Matko, jakiż ja piękny wątek przegapiłam
Przeczytałam wszystko, no prawie wszystko <mrgreen> i jestem zachwycona Waszymi kotami... Leonkiem Bez Łapki, Tolką Ślepolką i Frankiem Zielakiem. Niesamowicie o nich piszecie, niesamowite serducho w nie wkładacie i za to się Wam należy wielki ukłon <pokłon> Bo nie jest niczym nadzwyczajnym mieć koty jakie ja mam, wyhodowane na bezproblemowe i ograniczać się do głaskania, karmienia i jednego przeglądu rocznie. To jest zwykła wygodnickość. Nadzwyczajnym jest mieć odwagę wziąć bidę taką i uratować jej życie, jak Wy uratowaliście Tośkę i Leośka. Podziwiam. I kiedyś przeczytam wszystko od deski do deski <mrgreen> i kiedyś mam nadzieję też jakieś kocie życie uratuję...
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Hann ślicznie napisałaśHann pisze:Matko, jakiż ja piękny wątek przegapiłamPrzeczytałam wszystko, no prawie wszystko <mrgreen> i jestem zachwycona Waszymi kotami... Leonkiem Bez Łapki, Tolką Ślepolką i Frankiem Zielakiem. Niesamowicie o nich piszecie, niesamowite serducho w nie wkładacie i za to się Wam należy wielki ukłon <pokłon> Bo nie jest niczym nadzwyczajnym mieć koty jakie ja mam, wyhodowane na bezproblemowe i ograniczać się do głaskania, karmienia i jednego przeglądu rocznie. To jest zwykła wygodnickość. Nadzwyczajnym jest mieć odwagę wziąć bidę taką i uratować jej życie, jak Wy uratowaliście Tośkę i Leośka. Podziwiam. I kiedyś przeczytam wszystko od deski do deski <mrgreen> i kiedyś mam nadzieję też jakieś kocie życie uratuję...
chociaż niestety bywa i tak( mam nadzieję ,ze naprawde wyjatkowo sporadycznie) ,że bardzo chorego kotka można kupić u hodowcy
- mimbla
- Kontakt:
Ojej, fajnie zobaczyć znajome pyszczki. Na raty, bo na raty, ale zawsze
Na Frana sobie poczekam cierpliwie