Fellow Kates Akis - FELEK:)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
kotku

Post autor: kotku »

Felicjusz, Ty wiesz, że ja Cię uwielbiam <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ale teraz mi zaimponowałeś.. i do miłości i do zabawy -taki kot jesteś do wszystkiego!
Pańcia musi mieć z Tobą wyjątkowo <mrgreen> :kotek:
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Dziękuję Wam <roll>
kotku pisze:...
Pańcia musi mieć z Tobą wyjątkowo <mrgreen> :kotek:
Kotku, zgadza się. Mam z Felka ogromną uciechę. Kot z niego niesamowity, taki chodzący poprawiacz humoru, a że w dodatku jest coraz bardziej rozbisurmaniony, to coraz więcej zaczyna psocić i chojraczyć <diabeł> Nawet jak chwilowo mnie zdenerwuje, to wystarczy jego słodkie spojrzenie i przewinienia uchodzą mu na sucho :kotek: Ma futrzak w sobie to coś ;-))
Awatar użytkownika
Angee

:-)
kotku

Post autor: kotku »

Prawdziwy mężczyzna... ot co <lol> <serce>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Kochany, śliczniasty Feluś. Świetne zdjęcia! Dużo miziaków dla Ciebie Felusiu :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Angee

Dzięki Ania :-)
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

A co u Felka tak cichutko? Także zajęty jest rozkładaniem szczurków na części pierwsze? :-)
Awatar użytkownika
Angee

kosanna pisze:A co u Felka tak cichutko? Także zajęty jest rozkładaniem szczurków na części pierwsze? :-)
A u Felusia wszystko w porządku :-) ... Większość dnia spędza na wylegiwaniu się na hamaku, a w chwilach wzmożonej aktywności katuje te biedne szczurki ile wlezie <lol>
Ponadto lubi przesiadywać na balkonie... hartuje się chłopak na zimę ;-))
Przesympatyczny z niego kocur <zakochana> Codziennie przychodzi do mnie na kolana, aby go wygłaskać i podrapać za uszkami i brodą :kotek: Felek lubi się bawić ze mną w ganianego tzn. on ucieka ja go gonię, a przy tym takie tańce odstawia, że boki można zrywać <lol> Jak tak się na niego patrzę, to widzę w nim tyle radości. Wiem, że koty nie maja czegoś takiego jak mimika, ale z jego pysia da się wyczytać wszystkie emocje.
Może w najbliższym tygodniu uda mi się zrobić kilka fotek mojego ulubieńca i umieścić na forum. Pozdrawiamy
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Z niecierpliwością czekam na fotki Felka :)
Awatar użytkownika
Angee

Re: Fellow Kates Akis - FELEK:)

Witajcie! Korzystając dzisiaj z chwili czasu wolnego i aparatu leżącego tuż pod ręką pstryknełam Felkowi parę fotek na forum, aby odświeżyć trochę jego temat :)
Z racji, że zdjęcia były robione na szybkiego, wieczorową porą bez lampy są kiepskiej jakości, ale za to sam model w świetnej formie ;-))
A i oto pucaty FeluŚ:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiamy!
Zablokowany