Ich troje

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Re: Ich troje

Post autor: Becia »

Dziękuję :kwiatek: Tyle miłych słów <oops> <oops> <oops> Ogromnie mi miło <roll>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Beciu, a jak tam ta nowa praca ? Podoba Ci sie ?
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Jak już nie będę taka zagubiona w tym wszystkim, to będzie super :ok: <mrgreen>
Na razie jestem bardzo zadowolona :-)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:ok: To najwazniejsze !
A ze jestes zagubiona, to normalne, przeciez to dopiero poczatek <tańczy>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Z dnia na dzień będzie lepiej :) <ok>
Zazdroszczę Ci Beciu nowej pracy, ja już się chyba w mojej pracy wypaliłam, ale nie wiem jak się zabrać do szukania nowej....
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Początki zawsze są ... dość dziwne, ale później będzie tylko lepiej :-) Najważniejsze, że jesteś zadowolona :-)
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Koty piękne, co już wiem, bo zawsze piękne <mrgreen> i bo widziałam je już na fb w wersji ostatniej przepięknej jak zwykle <mrgreen> choć z nich wszystkich piękne zdjęcia Bogusia i głębokości jego oczu zachwycają mnie wyjątkowo <zakochana>

Ja nie jestem zwolenniczką bawienia się tylko z jednym kotem, albo zamykania się z jednym kotem w pokoju. Uważam że to tylko jeszcze bardziej popsuje ich relacje i wzmocni rywalizację o Twoje uczucie. U mnie przy kocich "niesmaskach" najbardziej sprawdza się zajmowanie się / głaskanie / przytulanie wszystkich kotów na raz :-) Wiem że nie jest to łatwe, kiedy mamy trzy koty a tylko dwie ręce <mrgreen> ale trzeba próbować. Zresztą prawie zawsze jest tak, że jeden z kotów akurat nie ma ochoty się bawić, albo jest w innym pokoju i nie cierpli z zazdrości, gdy głaskane są pozostałe dwa :-)

Trzymam kciuki! Na pewno wszystko się poukłada :kiss:
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Zdjęcia już na Fb widziałam, ale rzeczywiście jakość tutaj lepsza. Piękna sesja, zawsze z taką radością oglądam foty Twoich futerek i męża wołam na oglądanie <mrgreen>
Jeśli o Leosia chodzi ... ech, to mam to samo z Effy, ale zabawa w pojedynkę nie wchodzi u mnie w rachubę, zaraz przybiega Buka i niekoniecznie chce się jej bawić, ale popatrzeć choć chce. No i nie ma opcji, żeby zacząć głaskać jedną, albo wziąć na ręce, a druga nie zareagowała, nawet jak śpi w innym pokoju - pojawia się znienacka i patrzy oskarżycielsko - ją tulasz, a mnie nie.
Próbuj na różne sposoby, pewnie trzeba znaleźć ten jeden , idealny dla Twoich kotów, no i czasu im trzeba - nowa praca, zmiany, a jak wiemy nasze futrzane dzieci zmian nie lubią. Trzymam kciuki, żeby się poukładało <ok>
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Post autor: Aleex »

Dziewczyny - a ja czytam, czytam i uczę się korzystając z Waszych doświadczeń :)

Beatko - jeszcze raz powtarzam (i powtórzę zapewne wiele, wiele razy), że Twoje koty są przepiękne :) Dzięki Twoim zdjęciom (szczególnie tym z dokoceń) udało mi się przekonać męża, że dwa koty to jest w sam raz :)

Dziękuję :-)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Bardzo mi miło Aleex <oops> Cieszę się, że przekonałaś męża na drugiego kotka. Trzy koty to już wyzwanie, ale dwa to jest idealna ilość ;-))
Zablokowany