a Grace wygląda tu na pannę z charakterkiem:zdjęcia tylko wtedy jak będę uczesana i w ogóle przygotowana do sesji
Miot G - Arabica i GIC Creme Bellucci vom Wernerwald*D
-
O-l-g-a
- Hodowca
- Hodowla: Bri-Misie*PL
- Kontakt:
- Justyna
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
u mnie to już nie choroba przewlekla tylko nałóg jest <lol>
a na wywalczenie Jagódki <zakochana> mojej kolejnej miłości to szans nie mam żadnych
<mrgreen>
tylko tak po cichutku to liczymy na jakieś odwiedziny z dziewczynką
a Guru w tym czasie co sesja zdjęciowa była to chyba na mymłonie się posilał <?> albo z Gattą szalał , bo dziewczynka również bez fotek <oops>
a na wywalczenie Jagódki <zakochana> mojej kolejnej miłości to szans nie mam żadnych
tylko tak po cichutku to liczymy na jakieś odwiedziny z dziewczynką
a Guru w tym czasie co sesja zdjęciowa była to chyba na mymłonie się posilał <?> albo z Gattą szalał , bo dziewczynka również bez fotek <oops>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
No nie, jesteś jeszcze okropniejsza od MagoDorota pisze:a na wywalczenie Jagódki <zakochana> mojej kolejnej miłości to szans nie mam żadnych<mrgreen>

- Justyna
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
ale ja mam super zdanie o Mago <mrgreen>Dorszka pisze: No nie, jesteś jeszcze okropniejsza od Mago<diabeł>
dochodzę do wniosku,że dla dobra mojej psychiki to nie powinnam w ogóle tego wątku oglądać
z pysiolków Guru i Gatty to taka łobuzeria bije , skolei panienki kudłatki kojarzą mi się z księżniczkami do wyższych celów <zakochana>
- mimbla
- Kontakt:
Dokładnie! Monalizowy uśmiech Gatty mowi: "ok, możesz mi zabrać tą skarpetkę, i tak mam na oku jeszcze kilka rzeczy, które mogę zamordowaćDorota pisze:Dorszka pisze:
dochodzę do wniosku,że dla dobra mojej psychiki to nie powinnam w ogóle tego wątku oglądać![]()
z pysiolków Guru i Gatty to taka łobuzeria bije , skolei panienki kudłatki kojarzą mi się z księżniczkami do wyższych celów <zakochana>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt: