Miot Q - Arabica i Fado
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Re: Miot Q - Arabica i Fado
<diabeł>
Aparatu nie ma <diabeł>
U mnie małe nieszczęście, samochód skasowany, to znaczy nie miałam żadnego wypadku, ale zepsuł się tak, że nie ma co naprawiać. To był mój ukochany samochód, nigdy mnie nie zawiódł, nawet ta ostatnia rzecz wydarzyła się w centrum miasta, a przecież jeździłam tego dnia dużo, jeszcze wtoczył się ostatkiem sił w alejkę, żebym pchać nie musiała, pod latarnią, żebym po ciemku na Bohdana czekać nie musiała, no niestety, silnika w 14 letnim samochodzie naprawiać nie będziemy. Trzeba jakiekolwiek pieniądze za resztę zwłok spróbować odzyskać, chociaż czarno to widzę.
W każdym razie Bohdan zabrał aparat, żeby corpus delicti obforografować, i teraz pewnie to potrwa <lol>
Żartuję, zaraz wychodzę do pracy, i odbiorę aparat, zdjęcia samochodu już zrobione, teraz tylko żeby się przydały, a najlepiej jeszcze przed świętami <lol>
Dobrze, że drugi staruszek jest w domu, bo ja bez samochodu nie mogłabym pracować.
Aparatu nie ma <diabeł>
U mnie małe nieszczęście, samochód skasowany, to znaczy nie miałam żadnego wypadku, ale zepsuł się tak, że nie ma co naprawiać. To był mój ukochany samochód, nigdy mnie nie zawiódł, nawet ta ostatnia rzecz wydarzyła się w centrum miasta, a przecież jeździłam tego dnia dużo, jeszcze wtoczył się ostatkiem sił w alejkę, żebym pchać nie musiała, pod latarnią, żebym po ciemku na Bohdana czekać nie musiała, no niestety, silnika w 14 letnim samochodzie naprawiać nie będziemy. Trzeba jakiekolwiek pieniądze za resztę zwłok spróbować odzyskać, chociaż czarno to widzę.
W każdym razie Bohdan zabrał aparat, żeby corpus delicti obforografować, i teraz pewnie to potrwa <lol>
Żartuję, zaraz wychodzę do pracy, i odbiorę aparat, zdjęcia samochodu już zrobione, teraz tylko żeby się przydały, a najlepiej jeszcze przed świętami <lol>
Dobrze, że drugi staruszek jest w domu, bo ja bez samochodu nie mogłabym pracować.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To paskuda, taką "niespodziankę" Ci przed świętami zrobić <hm>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Może Mikołaj pod choinkę przyniesie nowe autko ?
- yamaha
- Genius Loci
<lol> Musialas byc naprawde BARDZO GRZECZNA, Dorszko !
No bo NOWE AUTO na Swieta, to fiu fiu <santa1>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Nie znam takiego Mikołaja, niestety.Beate pisze:Może Mikołaj pod choinkę przyniesie nowe autko ?
Byłam, naprawdę bardzo się starałam, ale ich z tegoyamaha pisze:<lol> Musialas byc naprawde BARDZO GRZECZNA, Dorszko !
Przyjadę po następny do Francji, jak przed laty po tamten ukochany!
- yamaha
- Genius Loci
<lol> <lol> <lol>
Mam (mogloby nawet byc do sprzedania <lol> ) czarne POLO z 2011, chcesz ? <rotfl>
Raptem 30000km mu wskoczylo <lol> Jak nowe ! <lol>
Mam (mogloby nawet byc do sprzedania <lol> ) czarne POLO z 2011, chcesz ? <rotfl>
Raptem 30000km mu wskoczylo <lol> Jak nowe ! <lol>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Współczuję sytuacji z samochodem Ostatnio też odczułam jego brak na szczęście nie trwało to długo, czego Tobie Dorszko również życzę <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Yamaha na siłę chce opchnąć swoją Polówkę <lol> Mi też ją proponowała <lol>
A ten przebieg to chyba kręcony <gwiżdże>
A ten przebieg to chyba kręcony <gwiżdże>
- yamaha
- Genius Loci
<lol> Tak, wlasnymi rekami krecilam <lol> kierownica !
Ja mam 4 km do pracy, Beciu, czyli 16 dziennie !
To ile ja w roku moge najezdzic (jeszcze do tego z moimi urlopami), sama powiedz ?!
Bo jakbym sprzedala, to wreszcie bym MUSIALA cos nowego wybrac, a tak to marudze jak babcia w sklepie z laskami i nic mi nie odpowiada
Ja mam 4 km do pracy, Beciu, czyli 16 dziennie !
To ile ja w roku moge najezdzic (jeszcze do tego z moimi urlopami), sama powiedz ?!
Bo jakbym sprzedala, to wreszcie bym MUSIALA cos nowego wybrac, a tak to marudze jak babcia w sklepie z laskami i nic mi nie odpowiada
- Becia
- Agilisowy Rezydent
No tak, przecież Ty ciągle na urlopie jesteś, to jak najbardziej ten przebieg jest wiarygodny <mrgreen>