Uosusuokko Underleyhall*PL - czyli Usia
-
Uosusuokko Underleyhall*PL - czyli Usia
Pozdrowienia od Blue czyli błękitnego wujka Osmeden'a 

- cassia
- Kontakt:
Dziękujemy za pozdrowienia !
A Usia już nie taka malusia. Jest naszym malutkim odkurzaczem (jak Lakshmi wspominała).
A z uwagi na to, że dość dużo je to i szybko rośnie.
Troszczy się o nas, żebyśmy wcześnie wstawali i nie spóźniali się do pracy. A tak na poważnie
to by Dzidzię wcześniej przytulić, pocałować, dać jedzonko i (*do Ziemka) posprzątać w toalecie.
Któregoś pięknego dnia, zrobię kolejną sesję. Jeśli małej będzie się chciało pozować.
A Usia już nie taka malusia. Jest naszym malutkim odkurzaczem (jak Lakshmi wspominała).
A z uwagi na to, że dość dużo je to i szybko rośnie.
Troszczy się o nas, żebyśmy wcześnie wstawali i nie spóźniali się do pracy. A tak na poważnie
to by Dzidzię wcześniej przytulić, pocałować, dać jedzonko i (*do Ziemka) posprzątać w toalecie.
Któregoś pięknego dnia, zrobię kolejną sesję. Jeśli małej będzie się chciało pozować.
- cassia
- Kontakt:
- cassia
- Kontakt:
Podpatrzyła mnie w nocy, że uwielbiam spać na mojej ukochanej podusi, więc teraz kiedy siedzę z laptopem na kolanach Usia wyleguje się na mojej ukochanej podusi. Oczywiście, by było identycznie trzyma łapkę pod głową.Marina pisze:To już wiadomo z kogo bierze przykład <lol>
Czy wspomniałam, że ma przy nosku ulubioną koszulkę Ziemka? I, że jest ukochaną córeczką tatusia? Chociaż Niunia noc przeznacza na wbijanie pazurków w męża oraz przytulanie się do mnie.
Tak się dziś zmęczyła spaniem, że aktualnie śpi. :)
- lakshmi
- Hodowca
- Hodowla: Underleyhall*PL
- Kontakt:
Re: Uosusuokko Underleyhall*PL - czyli Usia
Wszelki duch! Witaj, ach, witaj! :-)majawwy pisze:Pozdrowienia od Blue czyli błękitnego wujka Osmeden'a