Tata Figaro- Bastian - to dorodny,wielki kocur. Mama -Grace-jest troszkę drobniejsza,ale podobno jej potomstwo wyrasta na fajne misiaczki. Niestety jeszcze trochę musimy zaczekać, żeby zobaczyć sadełko u Figaro
Tosiulek i .........
- tosia
Z ogromną niecierpliwością czekam na te krągłości <roll>
Tata Figaro- Bastian - to dorodny,wielki kocur. Mama -Grace-jest troszkę drobniejsza,ale podobno jej potomstwo wyrasta na fajne misiaczki. Niestety jeszcze trochę musimy zaczekać, żeby zobaczyć sadełko u Figaro
Na razie mamy w domu łasicę <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
- tosia
Witam ponownie!!!!
Mijają właśnie trzy tygodnie odkąd zamieszkał z nami Figaro. Ależ ten czas pędzi do przodu <shock> Moje dwa ogony czują się ze sobą coraz lepiej .Figgy tylko czeka kiedy Tosia zaśnie, żeby się do niej poprzytulać
A to kilka nowych fotek moich futerek <mrgreen>

Mam wrażenie,że niedługo nie zmieszczą się razem na kanapie <lol> <lol> <lol>
Mijają właśnie trzy tygodnie odkąd zamieszkał z nami Figaro. Ależ ten czas pędzi do przodu <shock> Moje dwa ogony czują się ze sobą coraz lepiej .Figgy tylko czeka kiedy Tosia zaśnie, żeby się do niej poprzytulać
A to kilka nowych fotek moich futerek <mrgreen>

Mam wrażenie,że niedługo nie zmieszczą się razem na kanapie <lol> <lol> <lol>
-
kasia z gdyni
- Kontakt:
- basienka
- Hodowca
- Kontakt:
- asiek
- Agilisowy Rezydent
- tosia
Asiek, czyli nasze maleństwa to przyrodnie rodzeństwo <klaszcze>
Miesiąc różnicy wiekowej to dość dużo dla takich kociaków. Twój futrzak za miesiąc być może będzie większy od Figaro :-) Trzymam kciuki <ok>
Fajnie,że Figgy ma na tym forum swoją rodzinkę <klaszcze> Z tego co wiem,jest jeszcze jedna koteczka z hodowli Koci Dwór*PL. Ciekawe co u Niej? Pozdrawiam serdecznie!!!!
Miesiąc różnicy wiekowej to dość dużo dla takich kociaków. Twój futrzak za miesiąc być może będzie większy od Figaro :-) Trzymam kciuki <ok>
Fajnie,że Figgy ma na tym forum swoją rodzinkę <klaszcze> Z tego co wiem,jest jeszcze jedna koteczka z hodowli Koci Dwór*PL. Ciekawe co u Niej? Pozdrawiam serdecznie!!!!
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- martha
Witam :-)tosia pisze:Asiek, czyli nasze maleństwa to przyrodnie rodzeństwo <klaszcze>
Ja jestem nowa na tym forum ale w sierpniu jade odebrać kocurka również z hodowli z kociego dworu*PL ale z miotu na literę g. Widać że ta hodowla jest dość popularna
- tosia
Witaj Martha :-) :-)
Fajnie, że niedługo dołączy do nas kolejny braciszek albo siostrzyczka mojego Figaro <klaszcze> <klaszcze>
W miocie na literę G są fajniste kociaki. Masz już zarezerwowanego kotka??? Który to???
Koniecznie nam się pochwal,jak już maluszek zamieszka w Twoim domu <ok>
Pozdrawiam cieplutko i czekam z niecierpliwością!!
Fajnie, że niedługo dołączy do nas kolejny braciszek albo siostrzyczka mojego Figaro <klaszcze> <klaszcze>
W miocie na literę G są fajniste kociaki. Masz już zarezerwowanego kotka??? Który to???
Koniecznie nam się pochwal,jak już maluszek zamieszka w Twoim domu <ok>
Pozdrawiam cieplutko i czekam z niecierpliwością!!
- martha
Będzie to kocurek liliowy, już zarezerwowany. Mogłabym odebrać go na początku sierpnia, ale wyjeżdżam jeszcze na wczasy, więc odbiorę go w drugiej połowie sierpnia. Nie wiem jak kotek się nazywa, bo jak byłam zobaczyć w hodowli to pan powiedział, że czekają na rodowody,a imienia nie pamięta. Napisałam maila do pani i teraz czekam na zdjęcia kotka. Jak będę więcej wiedzieć to założę mu osobny temat