Filuś, ciocia Hania Cię kocha <serce> Pamiętaj, że jak już im zniszczysz wszystkie piórka, zasłonki, kanapy i ściany na wysokości kocich przelotów, i jak już Cię nie będą chcieli, to ja Cię wezmę <zakochana> <mrgreen>
Fila jest przepiękna i nie pozostaje mi nic innego jak się nią zachwycić! <zakochana> <serce>
Jednak tak sobie myślę, że mógłby na tym forum pojawić się chociaż jeden brzydki kot! No ile można się tak w kółko zachwycać i zachwycać! <diabeł> <mrgreen>
kosanna pisze:Jednak tak sobie myślę, że mógłby na tym forum pojawić się chociaż jeden brzydki kot! No ile można się tak w kółko zachwycać i zachwycać! <diabeł> <mrgreen>
<rotfl> Jestem za <klaszcze> Czy ktoś ma brzydkiego kota i mógłby go pokazać? <lol>
Asiencja pisze:Trafiłaś, bo właśnie zaczęła od dwóch dni interesować sie firankami! Jest zafascynowana. Ech, już się boję co jeszcze odkryje...
Fila, niszcz im dalej, niszcz... W końcu mi Cię oddadzą <lol>
kotku pisze:Uwaga będzie mały <offtopic>
Hann, jak Ci oddadzą Filę to ja chcę Loverka! <klaszcze> <zakochana> przemyśl to!
Lovera nie oddam, mój ci on <zakochana> Choćby mi nie wiem co jeszcze zniszczył, za to jego mruczenie, tulenie i masaże łokcia... nie oddam <tańczy>
Nie zaśmiecajmy już tutaj, zapraszam do mojego wątku, Kotku, zaraz będzie nowa fota Twojego ulubionego kota :-)
Jak tam Fila, Asiu? Dalej niszczy? Nie masz jej już dość troszeczkę? <mrgreen>