Barney & Horton

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Jupi zainspirowałaś mnie :) Drapak rzeczywiście wygląda jak Rufiego i tak sobie pomyślałam, że skoro mój TŻ umie zrobić samolot , który potrafi latać to tym bardziej zrobi takie coś dla kotka, którego przecież kocha nie mniej niż samoloty :)
Mam nadzieję, że nie będziesz mieć nic przeciwko, gdybym podpytywała o jakieś techniczne sprawy :)

I przysięgam - następnym razem będę z rękawiczką :D
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Maluchy są cudne i fotorelacja super <mrgreen> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Witajcie! Pozdrowienia od Meg! Świetnie się czyta tak ładnie "zilustrowany" ;-)) :-) wątek! Głaski dla urwisów! :kotek:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

margit pisze:Jupi zainspirowałaś mnie :) Drapak rzeczywiście wygląda jak Rufiego i tak sobie pomyślałam, że skoro mój TŻ umie zrobić samolot , który potrafi latać to tym bardziej zrobi takie coś dla kotka, którego przecież kocha nie mniej niż samoloty :)
Mam nadzieję, że nie będziesz mieć nic przeciwko, gdybym podpytywała o jakieś techniczne sprawy :)

I przysięgam - następnym razem będę z rękawiczką :D
Margit mój mimo wszystko nie podjął się zrobienia drapaka ;-)) . Bardzo podziwiam osoby, które się tego podejmują, bo to wcale nie taka łatwa sprawa.
Awatar użytkownika
Molly

Pokazałam drapak, TŻ - zachwycony, powiedział, że się podejmie, jeśli zgłębi temat, bo chciałby, żeby było idealnie - bez niedoróbek. Strasznie się cieszę :) Dzięki, dzięki, bo gdyby nie to Wasze cudo nawet by mi do głowy nie przyszło, że można samemu :D
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

naszym forumowym mistrzem od drapaków, a w zasadzie od tub jest Donka TUBY DONKI
kotku

Post autor: kotku »

Świetne zdjęcia :ok: Kotki małe łobuziaki... rosną jak na drożdżach <zakochana>
Awatar użytkownika
Molly

widziałam te tuby. TŻ zobowiązał sie rozejrzec za materiałami :D Patrz Jupi jaka tu twórczość kwitnie. A ja Ci powiem, że to zasługa pięknych fotek - sprzedałaś produkt <mrgreen>
Bo futra to wiadomo :kotek:
Awatar użytkownika
Jupi

Post autor: Jupi »

Jej, nie spodziewałam się takiego zainteresowania <oops> Dziękuje w imieniu TŻ <pokłon>

W takim razie dla zainteresowanych wstawiam zdjęcie drapaczka w całej okazałości. Telefonem robione więc kiepskiej jakości.
Obrazek

Margit bardzo się cieszę, że mogłam Cie zainspirować :-D Jeśli będziesz potrzebowała jakiś informacji, to śmiało. Chętnie pomogę :-)

MM, mój sposób na TŻa, to pokazanie ceny gotowego drapaka, no i trochę uroku osobistego <diabeł> Podział obowiązków był prosty, ja byłam pomysłodawcą i projektantem, on- konstruktorem <mrgreen> A tak z innej beczki, to zauważyłam że mamy urodziny tego samego dnia ;-))
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

No proszę jaki zbieg okoliczności ;-)) . My jednak poszliśmy na "łatwiznę" i kupilismy drapak od Rufiego a teraz czekamy na drugi od Hakana. Jakbyśmy mieli choć trochę talentu to byśmu spróbowali zrobić sami. Drapak wyszedł wam rewelacyjny <ok> !
Zablokowany