ANGUS
-
Slonick
Re: ANGUS
Mnie mowili, ze ostatnie szczepienie jest chyba w 12 tygodniu dopiero, a pozniej jeszcze pare dni kociak powinien zostac w hodowli. Ale ja sie nie znam. Swoja droga ciekawe czy wszedzie jest taki sam system, czy sie troche roznia.
- Jennefer
No chyba ostatnia szczepionka jest w 12 tyg. Ja ze względu na uraz oczka, bedę odbierać Małą 13go tyg. Tak to miałabym go 12go.
Też mam tego zwykłego RC Kitten :-) najwyżej bedę mu mieszać. Teraz wyszedł nowy RC British Kitten i chyba takiego dostanę od hodowcy na próbę.
Też mam tego zwykłego RC Kitten :-) najwyżej bedę mu mieszać. Teraz wyszedł nowy RC British Kitten i chyba takiego dostanę od hodowcy na próbę.
- kleoska7
Rozmawiałam dzisiaj z hodowcą, Angus w poniedziałek ma drugie szczepienie i od środy możemy już po niego przyjeżdżać. Będzie dwa razy zaszczepiony i dwa razy odrobaczony. Jego waga na dzień dzieisjeszy (9t4d) to 1,400g.
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Ja nie fachowa siła jestem
i wiem, że już się nie możesz doczekać ale..
po 2 szczepieniu to chyba 2 tygodnie jeszcze musisz poczekać ( kwarantanna?)
wiem, że to ciężkie co pisze ale tak mi coś swita
i wiem, że już się nie możesz doczekać ale..
po 2 szczepieniu to chyba 2 tygodnie jeszcze musisz poczekać ( kwarantanna?)
wiem, że to ciężkie co pisze ale tak mi coś swita
- Jennefer
Ojej to bedziemy mialy pobodnie nasze kociaki
Ja juz w niedziele odbieram!
Moja miala miec szczepienie wczoraj (wtorek) i podobno nie powinno sie brac kotka zaraz po, ale po kilku dniach jak najbardziej.
Moja miala miec szczepienie wczoraj (wtorek) i podobno nie powinno sie brac kotka zaraz po, ale po kilku dniach jak najbardziej.