Ivinious
- Bodzia
Re: Ivinious
Dziękuję bardzo,niedługo powstawiam zdjęcia bo już tak się zmieniła,że mam wrażenie,że przechodzi etap brzydkiego kaczątka 
- Wiolka
Bodzia, na pewno nie jest tak źle
Braciszek też mocno dojrzewa i efekty są jakie są....juz nawet nie wspominam co ten mały purpurek wyczynia i jak się zachowuje bo to już inna bajka ale na pewno lepsze dni jeszcze przed nim <mrgreen> Chociaż dla mnie i tak jest piękniutki

- Bodzia
Dla mnie Ivi też jest najpiękniejszą kotką brytyjską na świecie i jak na razie nie jest zbyt dokuczliwa i pewnie już nie będzie,nie jest też zbyt przytulasta,ale to wymuszam i znosi to dość cierpliwie
:-)
- Bodzia
Witam
Wprawdzie z opóźnieniem ale pragnę powiadomić,że moja rodzinka się dokociła :-) Nowym członkiem rodziny został 6 letni kocur GIC Maestro Nimble Cat,którego podarowała nam Pani Wioletka z hodowli ZuzioweBrytusie,z której pochodzi nasza koteczka Ivinious.Maestro,w domu Misio zaadoptował się bez problemu,gorzej było z Ivi,która prychała,warczała i syczała jak żmijka na intruza,ale trwało to kilka dni i dzisiaj kotki żyją w pełnej symbiozie :-) Zdjęcia są w drodze
Wprawdzie z opóźnieniem ale pragnę powiadomić,że moja rodzinka się dokociła :-) Nowym członkiem rodziny został 6 letni kocur GIC Maestro Nimble Cat,którego podarowała nam Pani Wioletka z hodowli ZuzioweBrytusie,z której pochodzi nasza koteczka Ivinious.Maestro,w domu Misio zaadoptował się bez problemu,gorzej było z Ivi,która prychała,warczała i syczała jak żmijka na intruza,ale trwało to kilka dni i dzisiaj kotki żyją w pełnej symbiozie :-) Zdjęcia są w drodze
- Aga12
A to gratuluję i oczywiście z niecierpliwością czekam na zdjęcia.
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Gratuluję serdecznie i czekam na fotki <ok> <ok> <ok>
- Aga G.
Każda informacja o pozytywnym dokoceniu jest jak miód na moje serce. Nasza lilu też warczy i syczy i wierzę że za kilka dni nastąpi pełna symbioza 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Gratuluję i czekam na 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Śliczna koteczka 
I gdzie się teraz nie obejrzę to dokocenie...
Jakiś wirus, czy co? ;)
Gratuluję i trzymam kciuki za szybkie dogadanie się kotów! <ok>
I gdzie się teraz nie obejrzę to dokocenie...
Gratuluję i trzymam kciuki za szybkie dogadanie się kotów! <ok>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
koteczka w moim ulubionym kolorze <zakochana> , jakbym widziała swoją Miszkę <zakochana>
i gratuluje odwagi dokocenia 6 letnim kociaczkiem <ok>
i gratuluje odwagi dokocenia 6 letnim kociaczkiem <ok>