Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Pyza
Pyza za to jest posiadaczką traktora bez tłumika <lol>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
U nas mija 3 dzień zakrapiania Pyzowych oczek a ona już obmyśla plan jak może nas zniszczyć <mrgreen> w nocy urządza harce pt. "baw się ze mną piłką pod kołdrą" lub "usiądę Ci na głowie i co mi zrobisz " za wyjątkiem małego mankamentu w postaci oczu Pyza jest coraz bardziej radosna, je jak mały smok i przybiera na wadze ku naszej uciesze. Chyba pomału wychodzimy na prostą i oby już było tak dalej. Dziękujemy za miłe słowa podtrzymały nas na duchu :-)
- offca
Hehe...znam tą zabawę "usiądę ci na twarzy, a ty spróbuj oddychać" - Bailey stosuje ją rano, jak ma ochotę na mizianki <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
A Pyzolince duuuużo zdrówka
Niech chorubsko ustępuje jak najszybciej :-)
A Pyzolince duuuużo zdrówka

- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
- Izabela AD
Ha i u mnie tak samo . Pyza-
!

- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Mam do was pytanie, czy wasze koty też z umiłowaniem obserwują, jak służba (czyt. my <lol> ) czyścimy ich kuwety
?
Bo Pyza to choćby spała najgłębszym snem, jak usłyszy, że ktoś grzebie w jej żwirku, to przylatuje z prędkością światła i nadzoruje cały proces
Na dodatek jeżeli uzna, że kuweta jest idealnie wysprzątana, postanawia do niej zajrzeć i w nagrodę wali wielką qpę (przepraszam za dosłowność
)
I proces sprzątania zaczynamy od nowa

Bo Pyza to choćby spała najgłębszym snem, jak usłyszy, że ktoś grzebie w jej żwirku, to przylatuje z prędkością światła i nadzoruje cały proces

Na dodatek jeżeli uzna, że kuweta jest idealnie wysprzątana, postanawia do niej zajrzeć i w nagrodę wali wielką qpę (przepraszam za dosłowność

I proces sprzątania zaczynamy od nowa