Z tą pastą to bym się na razie wstrzymała, bo ona jest jeszcze mała i chyba nie wylatuje jej jeszcze futerko. Jak zacznie linieć to bym dopiero pastę wprowadzała.
Kira - zieloonooka królewna
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Kira - zieloonooka królewna
Ale ona ma cudne te oczka <zakochana>
Z tą pastą to bym się na razie wstrzymała, bo ona jest jeszcze mała i chyba nie wylatuje jej jeszcze futerko. Jak zacznie linieć to bym dopiero pastę wprowadzała.
- Mion
Ooo dziękuję Soniu za uwagę, dałam jej ciut tylko na posmakowanie, bo ostatnio dużo się wylizywała i mnóstwo futerka leci z niej. Wstrzymam się w takim razie aż urośnie!
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Mion jak zauważyłaś, że jej futerko wychodzi to w takim razie nie musisz czekać, aż urośnie i możesz jej dawać pasty. Myślałam, że jest jeszcze w takim wieku, że się nie sypie.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
No, te patrzałeczki ma cudowne <zakochana>
- Mion
Pojawiam się z nowymi fotkami. Kicia rośnie w oczach <shock> robię jej milion zdjęć, żeby monitorować etapy dorastania
w weekend Kira była u weterynarza, co zniosła bardzo dzielnie. Gorzej ja, ze łzami w oczach trzymająca kociaka do wszczepienia chipu i podania ostatniej szczepionki. Jak Kira miauknęła, to zalałam się łzami, chyba jednak będzie chodzić do lekarza z TŻ, który potrafi zachować zimną krew
Dziś ulubionym zajęciem kota jest wskakiwanie do siatek, gonitwa za papierkami i macanie łapką sznurków od rolet.
A oto porcja nowych foteczek (niestety wszystkie z komórki, więc słabej jakości):
"Słucham?"

"Dokąd zmierza moje życie..."

Pozowanko:

A oto porcja nowych foteczek (niestety wszystkie z komórki, więc słabej jakości):
"Słucham?"

"Dokąd zmierza moje życie..."

Pozowanko:

- beev
Ślicznie rośnie
piękna dziewczynka
PS. Boli w szczepienie chipa?
PS. Boli w szczepienie chipa?
- Mion
Beev Kircia przeciągle miauknęła, choć nie wiem, czy z bólu, strachu czy stresu... Nie mogło być tak źle, bo po chwili już wesoło się przymilała. Niemniej ja panikara, więc już świrowałam gorzej od kota <lol>
- beev
Dziękuję <roll> właśnie się zastanawiam nad chipem bo na drugi rok się przeprowadzimy gdzie będzie ogród i boję się że kotek może sobie gdzieś powędrowac <diabeł> on z tych co ciężko go na miejscu utrzymaćMion pisze:Beev Kircia przeciągle miauknęła, choć nie wiem, czy z bólu, strachu czy stresu... Nie mogło być tak źle, bo po chwili już wesoło się przymilała. Niemniej ja panikara, więc już świrowałam gorzej od kota <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Śliczna i dzielna koteczka 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Pańcia, nie panikuj
Kira to piękna i dzielna kotka <zakochana> <zakochana> <zakochana>