Moje kotki Baziu i Tymuś
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Moje kotki Baziu i Tymuś
Jakie słodkie pieszczochy <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Jej, jakie tu śliczne rudaski są <zakochana> I jak się kochają <serce> <serce> <serce>
- Dominikana
Rudziaki słodziaki <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Piękne chłopaki
Jak mnie wzrusza widok starszaka opiekującego się maluchem <serce>
Jak mnie wzrusza widok starszaka opiekującego się maluchem <serce>
- Bazylia
- Kontakt:
Tak, cudnie to wygląda.
A teraz inna bajka. Czytałam wątek beev o Morisku i różne Wasze rady. Jaka szkoda, że nie wiedziałam o Forum dawniej . Zawaliłam sprawę. Chłopaki, zwlaszcza Baziu kojarzą niestety wstanie z jedzeniem. No i budzą o różnych "barbarzyńskich" porach -nawet 2, 3. <zły> Tymek kładzie się na klatce piersiowej i chce miziania / co oczywiście robię <lol> /, Bazylek siada mi nad głową i tak "traktoruje", powtarzając koncert nawet co pół godziny <kciukwdół> aż do wstania. Karmię o 6, ale co drugi tydzień wcześniej , z racji pracy zmianowej i pewnie nic się z tym budzeniem nie da zrobić .
A to piękne wspomnienia z marca <mrgreen> URL=www.fotosik.pl][/URL]:
A teraz inna bajka. Czytałam wątek beev o Morisku i różne Wasze rady. Jaka szkoda, że nie wiedziałam o Forum dawniej . Zawaliłam sprawę. Chłopaki, zwlaszcza Baziu kojarzą niestety wstanie z jedzeniem. No i budzą o różnych "barbarzyńskich" porach -nawet 2, 3. <zły> Tymek kładzie się na klatce piersiowej i chce miziania / co oczywiście robię <lol> /, Bazylek siada mi nad głową i tak "traktoruje", powtarzając koncert nawet co pół godziny <kciukwdół> aż do wstania. Karmię o 6, ale co drugi tydzień wcześniej , z racji pracy zmianowej i pewnie nic się z tym budzeniem nie da zrobić .
A to piękne wspomnienia z marca <mrgreen> URL=www.fotosik.pl][/URL]:
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Aniu, piękne masz kotuchy, super chłopaki się dogaduja <serce> <serce>
To sliczne zdjęcie wyżej rozumiem, że z Tobą?
To co napisałaś o budzeniu wygląda mi na wczesno - ranne mizianki, a jeśli tak to czuj się uprzywilejowana :->
u mnie było dziś o 04.40, i to już koniec spania <roll>
To sliczne zdjęcie wyżej rozumiem, że z Tobą?
To co napisałaś o budzeniu wygląda mi na wczesno - ranne mizianki, a jeśli tak to czuj się uprzywilejowana :->
u mnie było dziś o 04.40, i to już koniec spania <roll>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jaki to był maleńki, cudowny słodziak <serce> <serce> <serce> A Pańcia jaka szczęśliwa
-
Piękne koty. Mam ogromny sentyment do rudasków, chciałam na poczatku rudego kotka, ale nie wyszło <mrgreen>
Ile ja bym dała za traktorzenie Sigiego zamiast darcie się (5 rano) jak koza meee, meee i meeee.
I nie na jedzenie ani mizianki tylko na galopki. Jak nie wstanę, to galopuje po mnie, albo poluje na stopy.
Ile ja bym dała za traktorzenie Sigiego zamiast darcie się (5 rano) jak koza meee, meee i meeee.
I nie na jedzenie ani mizianki tylko na galopki. Jak nie wstanę, to galopuje po mnie, albo poluje na stopy.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Słodziak maleńki <zakochana>
U nas tak samo. Mordimer od 5:30 siedzi na klacie i miauczy jaki to strasznie jest głodny.
U nas tak samo. Mordimer od 5:30 siedzi na klacie i miauczy jaki to strasznie jest głodny.
- Łatka
Witamy :-)
Jakie tu śliczne chłopaki są <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jakie tu śliczne chłopaki są <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>