Miot EE - Arabica i IC Mojo Priest of Aydindril*PL
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
Re: Miot EE - Arabica i IC Mojo Priest of Aydindril*PL
<oops> ja jak zwykle spóźniona
Słodkie maleńtasy <serce> serdecznie gratuluję i przesyłam moc ciepłych myśli
Słodkie maleńtasy <serce> serdecznie gratuluję i przesyłam moc ciepłych myśli
- Monika
- Hodowca
- Kontakt:
Ależ rewelacyjne foty. A jeszcze bardziej rewelacyjny jest Pan Calineczek przy tym Rudym Potworze <mrgreen>
Niech rosną obaj czadowi Panowie
Niech rosną obaj czadowi Panowie
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Niestety, nadal mamy system mleczny, na szczęście do 1 plączę się po domu "naturalnie", a potem karmienie 3 - 5 - 7, a potem już życie zwyczajne, do 1 naturalnie <lol>Kamiko pisze:Dorotko mam nadzieję, że mały już potrafi jeść inne rzeczy poza mleczkiem.
Rośnij chłopaku
Nic to, przyspieszamy z rośnięciem, zwiększają się dobowe przyrosty, pochłaniamy też coraz większe porcje mleka na raz, i baniek puszczamy coraz mniej. El Kokido jeszcze wszystkim pokaże!
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
<mrgreen> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>Dorszka pisze:El Kokido jeszcze wszystkim pokaże!
- Miss_Monroe
- Moderator
Kurczak jest przeuroczy On jeszcze wszystkim pokaże i okaże się pochłaniaczem suchych chrupek <mrgreen> !
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
El Kokido jestem pewna na 120 % bo to KO bardzo dużo znaczy jest wielkie ,ogromne i magiczne i po bardzo twardej sztuce KO-lorusiu :-)Dorszka pisze:
El Kokido jeszcze wszystkim pokaże!
Tym bardziej całym sercem jestem z Wami i bardzo mocno trzymam kciuki za kurczaczka <ok> on jeszcze wszystkim pokaże no i będzie bandyta nr 3 po Kolorku i Kacperku - Pumpelku Asi <serce> <serce> <serce>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Ja tez trzymam kciuki za małego kurczaczka, mam nadzieję, że wyrośnie na wielkiego indora <serce> <mrgreen>
Bardzo wzruszająca ta cała historia, trzymam kciuki żeby już było tylko lepiej, i niech oba maluchy rosną zdrowo (chociaż tylko jeden na malucha wygląda, drugi jak z zerówki, ale wierzę na słowo :-> ) <ok> <ok> <ok>
Bardzo wzruszająca ta cała historia, trzymam kciuki żeby już było tylko lepiej, i niech oba maluchy rosną zdrowo (chociaż tylko jeden na malucha wygląda, drugi jak z zerówki, ale wierzę na słowo :-> ) <ok> <ok> <ok>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Danusiu, trzymam Cię za słowo, bo chociaż staram się być mega pozytywna, mam świadomość, że to cały czas na włosku wszystko wisi, i chwile zwątpienia mam czasami ogromne...Danusia pisze:El Kokido jestem pewna na 120 % bo to KO bardzo dużo znaczy jest wielkie ,ogromne i magiczne i po bardzo twardej sztuce KO-lorusiu :-)Dorszka pisze:
El Kokido jeszcze wszystkim pokaże!
Z tym wielkim to nie wiem, imię wynalazła Agnieszka, znaczy kurczak w esperanto <lol>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Jeszcze przerośnie wszystkich
A nawet jeśli nie, to kompaktowe kotki też są fajne - Orisia jest taka nieduża, a jaka dzielna!
A nawet jeśli nie, to kompaktowe kotki też są fajne - Orisia jest taka nieduża, a jaka dzielna!
- Magdalena
- Hodowca
- Hodowla: Di Dworek*PL
- Kontakt:
Z mojej strony Dorotko niesamowite ukłony , że dałaś radę i nadal dajesz radę . Dla Agnieszki również oczywiście . Obie jesteście wspaniałymi ludźmi i hodowcami pełnymi czułości , miłości i wszelkich pozytywnych uczuć . Chylę czoło , gdyż ja osobiście nie dałabym rady -emocjonalnie- tak walczyć . Cóż jeszcze mogę powiedzieć ? Muszę się jeszcze dużo nauczyć przede wszystkim wytrwałości .
Oba koteczki przesłodkie i śliczne . Kruszynkowi wszystkiego co najlepsze w życiu może go spotkać i przewspaniałych , kochających i uczuciowych człowieków <serce>
Oba koteczki przesłodkie i śliczne . Kruszynkowi wszystkiego co najlepsze w życiu może go spotkać i przewspaniałych , kochających i uczuciowych człowieków <serce>