Don Diego Luna-Gatto*PL
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Re: moja lilka
Najlepiej byłoby, gdyby udało się Pani nagrać taki epizod.
- fado123
- Agilisowy Rezydent
postaram sie moze sie uda choc lilka jak widzi telefon to zaraz sie chowa nie lubi byc fotografowana <lol>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
lilka wazy ponad 2 kilo ma 18 miesiecy wiem ze to raczej nie duzo ale w porownaniu do 700 gram jak ja dostalam to dla mnie duzo cieszy mnie jak widze jak rosnie jak sie zmienia i jaka piekna sie robi
wiem ze dla niektorych ja i moj kot jestesmy gorsze bo lilka jest z pseudohodowli ale jak dla mnie nic jej nie brakuje
u pani na podusi ;)
wiem ze dla niektorych ja i moj kot jestesmy gorsze bo lilka jest z pseudohodowli ale jak dla mnie nic jej nie brakuje
u pani na podusi ;)
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Żaden kot nie jest tu gorszy, niezależnie od tego, skąd pochodzi. To ludzie podejmują decyzje, nie koty.
Poprawiłam linki do zdjęć, żeby się poprawnie wyświetlały.
Poprawiłam linki do zdjęć, żeby się poprawnie wyświetlały.
- fado123
- Agilisowy Rezydent
- fado123
- Agilisowy Rezydent
dziekuje bardzo Dorszka ale niestety niektorzy potepiaja a nie znaja wszystkich okolicznosi i da sie to odczuc oczywiscie nie mowie o Pani bo jest pani serdeczna i bardzo pomocna
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Na pewno żaden kot nie jest tu gorszy .
Mamy tu przecież różne koty : rasowe i te od pseuduchów jak i piękne dachóweczki...
Mamy tu przecież różne koty : rasowe i te od pseuduchów jak i piękne dachóweczki...
- ozon
- Agilisowy Rezydent
ale nie zmienia to faktu, że wszyscy kibicujemy tu Lilce, żeby zdrowo rosła i była bardzo szczęśliwą koteńkąfado123 pisze:niestety niektorzy potepiaja
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Wszystkie koty nasze są....
- fado123
- Agilisowy Rezydent
wiem ze przed kupnem moglam poszukac poczytac o tym wszystkim ale jak odszedl moj fado to nie umialam sobie miejsca znalesc szukalam kota znalazlam lilke pani powiedziala ze kot posiada metryke szczepienia odrobaczenie wiec pomyslalam ze jest wszystko ok wsiadlam w auto i pojechalam po 2 godzinach jazdy weszlam do domu "hodowcy" matka brytyjczyk przyjazna kociaki nie baly sie i jak zobaczylam lilke to byla milosc od pierwszego wejrzenia pani dala mi wyprawke "metryke" i pojechalam do domu dopiero w aucie jak ogladalam to co mialo byc metryka stwierdzilam ze moj kot jest tylko raso podobny ale juz nie moglabym jej oddac byla taka malenka i cudowna i do tej pory jest jestem szczesliwa ze ja mam zapelnila dziure po fado
dziekuje za mile slowa od Was <serce>
dziekuje za mile slowa od Was <serce>